Makyaj ihtiyacını ortadan kaldıran fondöten. YENİ Clinique Even Better Makeup SPF 15

Sponsorlu Bağlantılar

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Makyaj ihtiyacını ortadan kaldıran fondöten. YENİ Clinique Even Better Makeup SPF 15




2009 haziran ayında yapılan Euromonitor Custom Research çalışması sonuçlarına göre Clinique,Avrupa’nın en çok fondöten satan selektif kozmetik markasıdır. Gerçek: Bugün dünyada her dört kadından biri hiperpigmentasyon sorunu yaşıyor.
Hiperpigmentasyon cildin bir bölümünde cilt renginin daha koyu hale gelmesidir. Yapılan son araştırmalar, leke sorununun çizgi ve kırışıklıktan sonra en önemli ikinci cilt sorunu olarak görüldüğünü gösteriyor.
Neyse ki Clinique’in YENİ Even Better Makeup Fondöteni lekelerin görünümünü azaltmaya ve yenilerinin oluşmasını önlemeye yardımcı oluyor.
KAPATMA VE TEDAVİ ETME
YENİ Even Better Makeup Fondöten SPF 15, hafif ve yağsız formülüyle, Clinique’in uzman dermatologlarının, cilt rengini yeniden yapılandırmaya yardımcı olmak ve düzenli kullanımla renk farklılıklarını azaltmak için özel olarak yarattığı ilk fondötendir.
Hiperpigmentasyon genellikle güneşin veya aknenin neden olduğu ve yaşlanma lekeleri, koyu lekeler ve koyu yamalar olarak ortaya çıkan ilk yaşlanma belirtilerindendir. Clinique, 2008 yılında piyasaya sürdüğü Even Better Skin Tone Corrector Serum’la bu sorunun tedavisinde ilk adımı atmıştı. Bu ürün, tüm cilt renklerine ve tiplerine uygun formülüyle renk farklılıklarını tedavi etmeye ve yenilerinin oluşumunu önlemeye yardımcı olmaktadır. Şimdi Clinique laboratuvarlarındaki uzman dermatologlar bu güçlü formülü bir fondötene de taşıdılar- sadece cilt kusurlarını kapatmak değil aynı zamanda tedavi de etmek isteyen kadınlara özel bir seri yaratmak için.
Even Better Makeup SPF 15 özel seçilmiş içerikleriyle, düzenli kullanımda, renk farklılıklarının ortadan kaldırılmasına ve yeni lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcı olur. C Vitamini, güçlü antioksidanlar ve minerallerle zenginleştirilmiş formülü, lekelerin görünümü azaltma ve tedavi etmeye yardımcı olmanın yanı sıra aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm de sağlar. Yani makyajlıyken bile hiç makyaj yapmamış gibi bir görünüme sahip olursunuz.
Ayrıca, güneş ışınlarının neden olduğu zararı önlemek için formüle SPF 15 güneş koruması da eklenmiştir.
Alerji Testinden Geçmiştir. %100 parfümsüzdür. Yağ içermez. Dermatologlar tarafından geliştirilmiştir. Oftalmologlar tarafından test edilmiştir. 7 farklı rengi mevcuttur. Tavsiye edilen perakende satış fiyatı : 59 TL
CLINIQUE HAKKINDA …

1968 yılında dermatologlar tarafından üretilen ilk prestijli kozmetik markası olarak yaratılan Clinique, 40 yıl önce “tüm farklı cilt tiplerine uygun etkin ve kaliteli ürünler yaratmak” olarak belirlediği misyonunu hala sürdürmektedir . Markanın kişiye özel yaklaşımı ve hepsi özenle formüle edilmiş ve detaylı testlerden geçmiş ürünleri markayı dünyanın en etkin cilt bakım otoritelerinden biri haline getirmiştir. Clinique’te tüm ürünler alerji testinden geçmiştir ve %100 parfüm içermez. Tüm yaş ve ırktaki kadın ve erkeklere uygun ürünler sunan Clinique bugün 135’den fazla ülkede 17.000’den fazla satış noktasında satılmaktadır.
NEDEN FARKLIYIZ ?
Tüm ürünlerimiz alerji testinden geçmiştir.
Clinique’te üretilecek her ürün alerji testinden geçmek zorundadır.
Bu ne anlama mı gelir?
Her formül 600 farklı gönüllüye 12 defa uygulanır ve bu 7200 denemeden birinde bile alerjik bir reaksiyona rastlanırsa o ürün tekrar formüle edilir. Yani Clinique‘ te 1 aslında çok büyük bir sayıdır.
Tüm ürünlerimiz %100 parfüm içermez.
Yapılan araştırmalara göre parfüm katkısı alerjik reaksiyona neden olan en önemli etkendir. Bu nedenle marka olarak aldığımız ilk kararlardan biri de ürünlerimizde parfüm kullanmamak olmuştur.
Bu ne anlama mı gelir ?
Ürünlerimizin hiçbiri için yapay bir aroma üretmiyoruz ve hiçbir ürüne barındırdığı içeriklerin doğal kokusunu bastıracak katkılar koymuyoruz.
 


Salihyet

Salihyet

Üye
nereye sürülüyor ? :hmmm
 

Sidretül Münteha

Üye
Yüz Hatlarına Sürülüyor :)
Teşekkürler Burcu
Güzelmiş Bu
Genelde Avondan Ismarlıyorum :)
 
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
™ мγdяєaм;1670222' Alıntı:
Yüz Hatlarına Sürülüyor :)
Teşekkürler Burcu
Güzelmiş Bu
Genelde Avondan Ismarlıyorum :)
sakın avonun ürünleri iyi değil
 
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
erkek olmama ragmen biliyorum ; L'Orêal'den şaşmıyacaksınız bayan arkadaşlar :coold:
 
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben yine en iyilerinden 1 ni bilmişim ama:oke:
 
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
:oke:evet tebrikler
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
teşekkürler burcu:)
 


Üst Alt