Telefon Tavsiyesi Maksimum 1300 TL

Hangisini almalıyım?

• Kullanılan toplam oy
    29

Ingwe

Üye
    Konu Sahibi
Maksimum 1300 TL
Arkadaşlar merhaba
Şuan kullandığım Xperia SP'den terfi etmek istiyorum
Aklımda olanları anket kısmına ekledim. Tavsiyeleriniz nelerdir? Öyle fazla oyun oynamam sadece internet sosyal uygulamalar falan.

Tavsiyeleriniz nelerdir?

Polymath

Üye
Burda en iyi sarji giden tel z2dir. Seni üzmez. Sosyal medyada takildigin icinde sarji iyi gider.

Z2 isaretledim ama Sp kullanmıssın arayüz falan aynı farklı bir seyler denemek istersen E8 tavsiye ederim.

Ingwe

Üye
    Konu Sahibi
Z2 isaretledim ama Sp kullanmıssın arayüz falan aynı farklı bir seyler denemek istersen E8 tavsiye ederim.
Xperia SP hala kullanıyorum ama Stock Rom'u bırakalı uzun zaman oldu. Sony 4.3'te bıraktı Xperia SP'yi. Güncellemeyi kestiği günden beri değişik romlar kullanıyorum şuan MIUI v6 kullanıyorum mesela
HTC One E8 gerçekten benimde aklıma yatan bir telefon

Ingwe

Üye
    Konu Sahibi
Z2 ile E8 arasında çok kararsızım.
Z2'deki 3 GB RAM ileride çok lazım olacak gibime geliyor

0MG90

Üye
İncelemeden alma hiç bir cihazı
Benim önerim Z2

Ingwe

Üye
    Konu Sahibi
İncelemeden alma hiç bir cihazı
Benim önerim Z2

Siz kullanıcısı olarak tecrübelerinizden bahsedebilir misiniz?

Hic sanmıyorum htc kolay kolay kasmaz hele o müthiş arayüzü ile

Evet herkes böyle söylüyor kafam çok karıştı E8'e destek gelir mi hiç bilmiyorum, acaba ROM'ları aynı mıdır M8 ile. Sonradan Custom rom yüklemeye kalksam M8'e yüklenen romlar yüklenir mi merak ediyorum. XDA'dan baktım E8 sayfası bomboş kimse doğru düzgün rom yapmamış. Herhalde ya hiç satılmadı ya da M8'e olan romlar buna da oluyor. Bir fikriniz var mı?

Aynı romlar olmaz çözünürlük felan illa ki bir farkı vardır. Rom istiyorsan Z2 de çok rom varda ekranını beğenmiyorum ben size kalmış.

Tepkiler: muhammettvurucu

0MG90

Üye
Ben memnunum açıkçası. Bazı kullanıcıları kronik sorunlar yüzünden eleştiriyor sürekli ama yeni serilerde düzeltilmiştir diye düşünüyorum. 2500 şarkı, 100+ uygulama, yaklaşık 500 resim = 0 kasma. Ses kalitesi çok iyi zaten, ön kamerası ışıklı veya öğlen daha iyi çekiyor. Güncelleme alıyor daha ne istersin?

Ingwe

Üye
    Konu Sahibi
Aynı romlar olmaz çözünürlük felan illa ki bir farkı vardır. Rom istiyorsan Z2 de çok rom varda ekranını beğenmiyorum ben size kalmış.

Hocam sadece kasa ve arka kamera farklı

Bir şey istemem teşekkürler

Tepkiler: muhammettvurucu

sLeepLe

Üye
bence z2 buradakiler arasında ama 5ste olabilir kasma donma yapmaz stabil güzel bir sistemi var bende sosyal ağlarda takılıyorum bir günümü rahatlıkla çıkarıyor z2 daha uzun gider tabi

Ingwe

Üye
    Konu Sahibi
bence z2 buradakiler arasında ama 5ste olabilir kasma donma yapmaz stabil güzel bir sistemi var bende sosyal ağlarda takılıyorum bir günümü rahatlıkla çıkarıyor z2 daha uzun gider tabi
iPhone alacak kadar zengin değilim hocam Z2 yönünde karar vereceğim sanırım

GreaTH

Üye
Z2 Pisman Olmazsin Kardesim Suanda Kullaniyorum Sıkıntı yok. 2 Tel kullaniyorum biri S3