Mailden Para Kazanma Yalanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Mailden Para Kazanma Yalanı
21.04.2006 16:11
Microsoft Türkiye, son günlerde yoğunlaşan ve Microsoft'un bir deney yaptığından ve mesajı başka adreslere ileten kişilere para ödeneceğinden söz eden mesajın doğruluk payının olmadığını duyurdu.
Microsoft'tan yapılan açıklamada, son günlerde Microsoft ile ilgili olarak internette yoğun biçimde dolaşan ve gerçeği yansıtmayan e-posta mesajları konusunda bilgilendirmek amacıyla, açıklamayı gereği duyulduğu belirtildi.
<div align="center"></div>

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

&#39;&#39;Özellikle son birkaç gündür yoğunlaşan söz konusu mesajlarda, Microsoft&#39;un bir deney yaptığından ve mesajı başka adreslere ileten (forward eden) kişilere para ödeneceğinden söz edilmektedir. İlgili mesajın doğruluk payı yoktur. Microsoft Corporation söz konusu e-postada iddia edilen bir çalışma içerisinde kesinlikle değildir. Aksine Microsoft, yemleme ile küresel mücadele girişiminde tüketicileri eğitmek, suçluların yasal takibini sağlamak ve yemleme tehdidine karşı teknolojiler geliştirebilmek için yasal merciler, çok sayıda sektör ve hükümetle bir arada çalışmaktadır. &#39;Hoax&#39; adı da verilen bu tür mesajlar, virüs, ödül, yardım, vb. konulardaki asılsız içerikleriyle heyecan yaratarak kullanıcıların zamanını boşa harcamalarına neden olmaktadır.&#39;&#39;

Açıklamada bu yöntemlerin ayrıca, yoğun mesaj zinciri içinde geçen e-posta adreslerini ele geçirerek, daha sonra kullanıcılara istekleri dışında mesajlar göndermeyi amaçlayan kötü niyetli kişiler tarafından da yaygın biçimde kullanıldığı vurgulandı.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Böle bişi olması zaten imkansız acaba inananlar oldu mu?_

SALVADORE

SALVADORE

Üye
palavra oldugu belliydi zaten

Shadowman07

Shadowman07

Üye
banada geldi bu saçma şey..

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 23 2006, 11&#58;12 AM) [post=321092]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Böle bi&#351;i olmas&#305; zaten imkans&#305;z acaba inananlar oldu mu?_
[/b][/quote]
imkans&#305;z tabiki ama inanlar olmu&#351; ki bi dünya posta geldi bunla ilgili,hele bana

gknky

gknky

Üye
ben yolladım ama inanmıordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt