mail kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

titanyumoksit

Üye
    Konu Sahibi
mail kurulumu
arkadaşlar iphone 4s ios7 kullanıyorum. Mail.com dan housemail.com uzantılı bir email adresi aldım. bu mail hesabımı iphone daki kendi mail uygulamasına entegre edemiyorum bir türlü kuramadım. diğer seçeneğini seçtim sonra pop ve imap ile ayrı ayrı denedim ama olmadı. yardımcı olabilirseniz sevinirim

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
  1. Ayarlar > Posta, Kişiler, Takvimler > Hesap Ekle öğesine dokunun.
  2. Diğer'e dokunun.
  3. Ad kutusuna tam adınızı girin.
  4. Adres kutusuna, tam e-posta adresinizi girin (örneğin, [email protected]).
  5. Parola kutusuna, parolanızı girin ve sonra Kaydet'e dokunun.
  6. IMAP veya POP'a dokunun. Daha fazla özelliği desteklediğinden IMAP'i öneririz.
  7. Gelen Posta Sunucusu altında, Ana Bilgisayar Adı kutusuna, gelen sunucunuzun adını girin. Gelen (POP veya IMAP) sunucu adınızın nasıl bulunacağı hakkında bilgi için, aşağıda bulunan "Başka neler bilmem gerekiyor?" başlıklı bölüme bakın.
  8. Kullanıcı Adı kutusuna, tam e-posta adresinizi girin (örneğin, [email protected]). Parola kutusuna parolanızı girin.
  9. Giden Posta Sunucusu altında, Ana Bilgisayar Adı kutusuna, giden sunucunuzun adını girin. Giden (SMTP) sunucu adınızın nasıl bulunacağı hakkında bilgi için, aşağıda bulunan "Başka neler bilmem gerekiyor?" başlıklı bölüme bakın.
  10. Kullanıcı Adı kutusuna, tam e-posta adresinizi girin (örneğin, [email protected]). Parola alanına, parolanızı girin.
  11. Kaydet'e dokunun.
Başka neler bilmem gerekiyor?

• Bir POP3 veya IMAP4 e-posta programı ayarlamadan önce, kendi POP3, IMAP4 ve SMTP sunucusu ayarlarınızı bulmanız gerekir.
    Sunucu ayarlarınızı bulmak için, Outlook Web App kullanarak e-posta hesabınızda oturum açın. Oturum açtıktan sonra, Seçenekler > Tüm Seçenekleri Görün > Hesap > Hesabım > POP, IMAP ve SMTP erişimi ayarları'nı tıklatın. Girmeniz gereken POP3, IMAP4 ve SMTP sunucusu adı ve diğer ayarlar Protokol Ayarları sayfasında, Dış POP ayarı veya IMAP ayarı ve SMTP ayarı altında gösterilir.
    Not POP ayarı, IMAP ayarı ve SMTP ayarı'nın yanında Kullanılamıyor görürseniz, hesabınız POP veya IMAP e-posta programları kullanılmak üzere ayarlanmamış olabilir. Daha fazla bilgi için e-posta hesabınızı yöneten kişiye başvurun.
  • E-posta hesabınızın türü kayıt gerektiriyorsa, Outlook Web App uygulamasında ilk kez oturum açtığınızda kaydolmanız gerekir. Hesabınızı Outlook Web App uygulamasına kaydettirmediyseniz, e-posta hesabınıza taşınabilir bir telefon aracılığıyla bağlanamazsınız. Hesabınıza oturum açtıktan sonra oturumu kapatın. Ardından cep telefonunuzu kullanarak bağlanmayı deneyin. Outlook Web App kullanarak hesabınızda oturum açmayla ilgili daha fazla bilgi için bkz. . Oturum açmada sorun yaşıyorsanız, 'na bakın ya da e-posta hesabınızı yöneten kişiye başvurun.
alıntıdır