Mahkeme Kararına İtiraz Nasıl Yapıcam

Sponsorlu Bağlantılar

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi
Mahkeme Kararına İtiraz Nasıl Yapıcam
asliye mahkemesinde duruşma oldu
aldığım suç şu
demir sopa ile vurmak + vurmak yazmış 120 günden 3bin lira para cezasına çevirdi 5 sene süre verdi suç işlemessen ödemiycen diye
benim elimde hiçbirşey yoktu + vurmadım sadece tutmaya çalıştım tutamadım kurtuldu
zaten kamera görüntüleri de var nasıl böyle bir karar veriyor yanımdaki kişi vurdu yani ben vurmadım
bide
dilekçe örneği nasıl olmalı dilekçe mi nereye vermem gerekiyor 7 gün süre var 3,4 gün kaldı acil

kotku

kotku

Üye
asliye mahkemesinde duruşma oldu
aldığım suç şu
demir sopa ile vurmak + vurmak yazmış 120 günden 3bin lira para cezasına çevirdi 5 sene süre verdi suç işlemessen ödemiycen diye
benim elimde hiçbirşey yoktu + vurmadım sadece tutmaya çalıştım tutamadım kurtuldu
zaten kamera görüntüleri de var nasıl böyle bir karar veriyor yanımdaki kişi vurdu yani ben vurmadım
bide
dilekçe örneği nasıl olmalı dilekçe mi nereye vermem gerekiyor 7 gün süre var 3,4 gün kaldı acil
Bulunduğun yerin bir üst mahkemesine başvuracaksın.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yakınındaki olan bir avukata danışabilirsin.

maxirabit

maxirabit

Üye
Eğer cezanız kesinlenmişse, ki zaten durum onu gösteriyor, bir üst mahkemeye gideceksiniz, tabi gitseniz bile kesinleşmiş bir dava ise, geri dönüşü olmuyor, süreç işliyor

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi
Eğer cezanız kesinlenmişse, ki zaten durum onu gösteriyor, bir üst mahkemeye gideceksiniz, tabi gitseniz bile kesinleşmiş bir dava ise, geri dönüşü olmuyor, süreç işliyor
kesinleşmedi 7 gün geçmedi daha yani itiraz hakkımvar

dilekçeyi mahkemeye mi götüreceğim bide
örnek dilekçe gösterebileceğim nasıl olcak?

maxirabit

maxirabit

Üye
kesinleşmedi 7 gün geçmedi daha yani itiraz hakkımvar

dilekçeyi mahkemeye mi götüreceğim bide
örnek dilekçe gösterebileceğim nasıl olcak?
Karar kesinleşmişse itiraz edilse dahi geri dönüşü olmuyor.
Eğer ağır ceza falan gibi bir şeyse, bununla ilgili avukat bulmanız şart

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi