mAh değeri yüksek batarya lazım .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
mAh değeri yüksek batarya lazım .
Öncelikle s.a arkadaşlar. Nette ufak bi araştırmalar yaptım. Coğu yerde bataryanın uzun gidebilmesi icîn mAh değerinin yuksek olması gerektigini söylüyorlar. Böyle birşey varmıdır? Var ise nerden bulabilirim?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
telefonum marka ve modeli ne onu yaz ki yardımcı olalim

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
nokia N8 kardesim.

Febris

Febris

Üye
batarya modelınıde yaz işin kolaylaşır. :oke:

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 BL-4D Batarya lazım . Ama mAh gucu yuksek olacak.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
öncelikle selamlar Şimdi şöyle bir düşün öyle bir batarya olsaydı eğer nokia telefonun şarjı Uzun gitsin istemez mı? Neden koymasın? Onun orjinal bataryası o boyuttaki max mah a sahiptir zaten. Daha yüksek mah li batarYA daha kalın olur ve kapak kapanmaz.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
sahibinden n97 için batarya bakıyordum orjinalı 1000 lik fakat ilanlar pek inandırıcı gelmedi hani 2500 lük batarya bile vardı ama bi ara samsung s2 için batarya vardı kalın olduğu için yanında arka kapak da veriliyordu sende bi karıştır googleyi belki işine yarar birsey bulursun

tarkankarabas

Üye
hocam internette bir site var her türli batarya var ama n8 için yaş. zira n8 sabit kapaklı olduğu için ona göre kalın batarya ve kapak çok sağlıklı olmaz tahminim. ama yine de bakmak istersen battery upgrade diye arat çıkan sitede epey çeşit var.

zonewars77

zonewars77

Üye
sahibinden n97 için batarya bakıyordum orjinalı 1000 lik fakat ilanlar pek inandırıcı gelmedi hani 2500 lük batarya bile vardı ama bi ara samsung s2 için batarya vardı kalın olduğu için yanında arka kapak da veriliyordu sende bi karıştır googleyi belki işine yarar birsey bulursun

bunu bildigim iyi oldu. tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt