Magnima by Blade

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Magnima by Blade
transparent custom icons. & comes with UI improvements, better graphics & exclusive iconset in which popular apps are skinned.

Features:
1)transparent icons
2)Light and Fast
3)Optimized for belle

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: jatvalca ve OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkürler abi...

• Beğen
Tepkiler: najanaja
yutkun

yutkun

Üye
eline saglık teşekkürler

• Beğen

kaavkw

Üye
Güzele benziyor, umarım bazı icon'ları olduğu gibi bırakmamıştır çok saçma oluyor o zaman. :angry:

Teşekkürler! :oke:

Şimdi denedim sonuç olumsuz çıktı. :( Whatsapp, nimbuzz, fchat, gravity, fring gibi olmazsa olmaz programlar olduğu gibi bırakılmış :( böyle temayı ben de yaparım. :D Şu aralar beklediğim bir tema var adam hangi program/oyun varsa değiştirmiş umarım o da gelir bir an önce.

Paylaşım için teşekkürler yine de, benim gibi takıntılı olmayıp kullanan vardır elbet. :)

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
teşekkürler.

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Güzele benziyor, umarım bazı icon'ları olduğu gibi bırakmamıştır çok saçma oluyor o zaman. :angry:

Teşekkürler! :oke:

Şimdi denedim sonuç olumsuz çıktı. :( Whatsapp, nimbuzz, fchat, gravity, fring gibi olmazsa olmaz programlar olduğu gibi bırakılmış :( böyle temayı ben de yaparım. :D Şu aralar beklediğim bir tema var adam hangi program/oyun varsa değiştirmiş umarım o da gelir bir an önce.

Paylaşım için teşekkürler yine de, benim gibi takıntılı olmayıp kullanan vardır elbet. :)

rica ederim kardeş senin istediğin olay genelde premium temalarda olur ücretsiz bi tema için o kadar uğraşmazlar bence açıkçası ben o kadar önem vermem benim için menü ve telin orj. uygulamaları eksiksiz olsun yeter.

---------- Eklendi @ 20:10:27 ---------- Yazıldı @ 20:10:11 ----------

rica ederim

jatvalca

jatvalca

Üye
:tşk:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt