Mağlup bitirdik: 2-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Mağlup bitirdik: 2-1
Turkcell Süper Lig'in 34. haftasında Galatasarayımız Ankara'da Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazanmayı başardı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Hurşur Meriç ile 81. dakikada Harbuzi kaydederken, Galatasaray'ın tek golü 56. dakikada genç oyuncu Emre Çolak'tan geldi.

Bu sonucun ardından Galatasaray Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonun 64 puan ile üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek. Gençlerbirliği ise puanını 47'e çıkarttı ve sezonu 10. sırada tamamladı.

Karşılaşmanın son dakikalarında Galatasaray'dan Uğur 82'de, Gençlerbirliği'nden Kerem 92'de kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.


KARŞILAŞMAYA ADETA MAĞLUP BAŞLADIK

Turkcell Super Lig 34. hafta sezonun son karşılaşmasında Ankara'da deplasmanda olan takımımız maça tutuk başladı. İlk 10 dakika sürekli atak gözüken taraf Gençlerbirliği oldu. Nitekim 15. dakikada Kerem'in pasında Kahe topun üstünden atladı, gelişine Hurşut vurdu ve Aykut'un solundan topu ağlara gitti: 1-0

İTİRAZLAR BOŞA

Dakika 18'i gösterirken Emre Çolak ceza sahası içerisinde Canere pas vereceği sırada İlhan'ın yaptığı müdahale ile yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya pozisyonu oyun kuralları içinde değerlendirdi, Caner'in uzun süren itirazlarını dinlemeyen Özkahya, oyunu devam ettirdi.

BASKIMIZ ARTTI, OYUN KURUCUMUZ SERVET

Kalemizde golü gördükten sonra toparlanmaya çalışan takımız ilk yarının sonlarına doğru rakibine üstünlük kurmayı başladı. Daha çok topla oynamaya başlayan sarı-kırmızılılarda yabancı oyuncuların ve Arda'nın yokluğunda Servet Çetin zaman zaman defanstan oyun kurmaya çalıştı. Bir çok eksik ile Gençlerbirliği karşısına çıkan takımımızda Servet Çetin'in sık sık oyun kurucu pozisyonu ile takımımızın atağa kalkmasına yardımcı olması gözlerden kaçmadı.

İLK YARIDA BAŞKA GOL YOK!

Karşılaşmada baskımızın artmasıyla rakip kaleye daha çok gitmeye çalışan takımımızda eksik futbolcuların yokluğu oyun planımızda aksaklıklara yol açsada girdiğimiz bir kaç pozisyonu değerlendiremedik ve ilk yarı bu skor ile bitti.

İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADIK


İkinci yarının başlama vuruşuyla birlikte golü arayan takımımız dakika 56'da Caner'in soldan içeri çevirdiği topu Serdar'ın sektirdiği topu Emre Çolak kontrol edip çalımını attı, vuruşunda top ağlarla buluştu ve genç yıldız beraberliği getiren golü kaydetmiş oldu. Golden sonra Galatasaray taraftarları desteğini arttırdı: 1-1

VE KAPTAN OYUNDA


Golü bulduktan iki dakika sonra teknik direktör Frank Rijkaard, Barış ı oyundan alıp Arda Turan'ı oyuna dahil etti. Kaptanın oyuna girmesi ile daha fazla topu ayağında tutan ekibimiz oyuna iyice ağırlığını koydu. Maça beklenmedik bir şekilde yedek kulübesinde başlayan Arda Turan oyuna hareketlilik getirdi sol kanattan içeriye iyi top kesti.Dos Santos sağ kanattan kötü bir vuruş yaparak topu auta gönderdi.

BEKLENMEDİK GOL GELDİ

Karşılaşmanın 81. dakikasında gol ararken Gençlerbirliğinin geliştirdiği bir atakta, Harbuzi'nin ceza alanına girmeden vuruşu Uğur'a çarptı ve Aykut'un solundan top ağlara gitti, Harbuzi takımının ve kendisinin ikinci golünü attı: 2-1


MAÇTAN NOTLAR (İLK YARI)

15. dakikada Harbuzi kendi getirdiği topu ceza yayı üzerindeki Kahe'ye aktardı. Bu futbolcu topun üzerinden atlayıp meşin yuvarlağı Hurşut ile buluşturdu. Bu futbolcunun yerden vuruşunda top ağlara gitti: 1-0
29. dakikada ceza alanı içinde Barış'ın indirdiği topa Servet kafayı vurdub. Ancak kaleci Serdar son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.

İKİNCİ YARI

47. dakikada Mustafa'nın pasıyla ceza yayının hemen gerisinde topla buluşan Harbuzi'nin sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı gitti.
57. dakikada Caner'in sol taraftan getirip altıpas içine ortaladığı topu, kaleci Serdar elinden kaçırdı. Topla buluşan Emre meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve eşitliği sağladı: 1-1
81. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Harbuzi sol çaprazdan attığı şutla takımını 2-1 öne geçirdi.
85. dakikada önündeki 3 defans oyuncusundan sıyrılan ve kaleci Serdar ile karşı karşıya kalan Arda'nın plase vuruşunda top kalecide kaldı.



GENÇLERBİRLİĞİ: 2 - GALATASARAY: 1

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Halis Özkahya, Ali Saygın Ögel, Gökhan Memişoğlu

Gençlerbirliği: Serdar, Orhan, İlhan, Mahmut (Dk. 65 Tozo), Aykut, Kerem, Hurşut, Vranjes (Dk. 65 Murat), Harbuzi, Mustafa, Kahe

Galatasaray: Aykut, Sabri, Gökhan Zan, Servet, Uğur, Barış (Dk. 58 Arda), Cumhur, Mustafa, Dos Santos, Caner (Dk. 72 Berk), Emre (Dk. 89 Emre Aşık ?)

Goller: Dk. 15 Hurşut, Dk. 81 Harbuzi (Gençlerbirliği), DK. 57 Emre (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 42 Harbuzi (Gençlerbirliği), Dk. 55 Caner, Dk. 69 Uğur (Galatasaray)
Kırmızı kart: Dk. 85 Uğur (Galatasaray)
 


'Davut

'Davut

Üye
Bu sene Gs içinde Pek iyi olmadı...

Yönetim Taraftara göre değil Takıma göre trasfer yaparsa daha iyi yerlere ulaşabilirler....
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Davut™;2307735' Alıntı:
Bu sene Gs içinde Pek iyi olmadı...

Yönetim Taraftara göre değil Takıma göre trasfer yaparsa daha iyi yerlere ulaşabilirler....
gelen oyuncular iyiydi ama oynamadı hiçbiri transferler yanlıştı bi tek neill transferi güzeldi diğerleri yaramazdı beleş diye leo francoyu aldılar adam bişy yapamadı dos santosda öyle jo da öyle elanoda öyle adamlar boş oynamadan para alıyolar
 
haltie

haltie

Üye
Galatasarayı zor bir süreç bekliyor maddi kayıpları oldu seneye daha da zor işi
 
Caine

Caine

Üye
keita-elano ve kewel dunya kupasında gösterecekleri performansa göre geleceklerini kendileri ve milli takımdaki arkadaşları çizer. franco ve jo zaten gitti. dos santos bana göre kesinlikle kalmalı. kumaşı belli, elbet kendini bulacaktır ama dunya kupasından önce mutlaka bonservisi alınmalı yoksa dahada alamayız :)
 
'Davut

'Davut

Üye
2 senedir gs ilk 3 giremedi..Şampiyonlar ligini unutdu... Bariz bir şekilde bu kulüp kendi takımına değil diğerlerinin şampiyonluğuna artık mücadele verecek.... Vah vahh vahhh :ah
 
rocknroll94

rocknroll94

Üye
Bu sezon çok kötü futbol ortaya koydu galatasaray.Bence Rijkaard takımı oynatamıyor.Barcelona'ya uyguladığı taktiği Galatasaray'da da uygulatmaya çalışıyor.34 hafta sonunda şu kadroyla 3. oluyorsan yazıklar olsun.Seneye şampiyonluk bekliyoruz.
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Bu sezon çok kötü futbol ortaya koydu galatasaray.Bence Rijkaard takımı oynatamıyor.Barcelona'ya uyguladığı taktiği Galatasaray'da da uygulatmaya çalışıyor.34 hafta sonunda şu kadroyla 3. oluyorsan yazıklar olsun.Seneye şampiyonluk bekliyoruz.
nerede o eski kadro bi capone bi tafarel bi hagi ergün bülent olsaydı tutamazlardı bizi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
273
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
458
Kingmortall
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
473
DiaBLoS


Üst Alt