Mağdur Küçük Kız Toprağa Verildi

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Mağdur Küçük Kız Toprağa Verildi
ş
iddetin son kurbanı mersin'de yaşayan 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi küçük kız oldu. Annesinin birlikte yaşadığı kişi tarafından yapılan işkence sonucu komaya giren küçük kız, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.
Şiddet bu kez küçücük bir kızı hayattan kopardı. Herkesin yüreklerini burkan acı olay Mersin'de yaşandı.

Hüseyin Yıldız ve Serap A., iki yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmış; mahkeme, çiftin tek çocuğu olan 9 yaşındaki Nazar'ın, babası ile yaşamasına karar vermişti.

Baba Hüseyin Yıldız rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılınca küçük Nazar annesine teslim edildi. İşte ne olduysa ondan sonra oldu.

4. sınıf öğrencisi küçük kız çocuğu, geçtiğimiz haftalarda feci şekilde dövülmüş halde Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen ve vücudunun büyük bölümünde darp kaynaklı morluklar ve çürükler tespit edilen Nazar, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

13 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren Nazar'dan acı haber geldi ve küçük kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, anne Serap A. ve beraber yaşadığı A.A.'yı gözaltına aldı. Serap A., serbest bırakılırken, küçük kızı dövdüğü ileri sürülen A.A. tutuklandı.

Beyin ölümü gerçekleşen Nazar'ın organları ise organ nakli bekleyen başka hastalara umut oldu.

Küçük kız organlarının alınmasının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Nazar'ın cenazesi cemevinde düzenlenen törenin ardından Güneykent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Nazar'ın mezarına halası tarafından 4 yıl önce hayatını kaybeden babaannesinin torunu için ördüğü el işlemesi çorap ve eşarplar da bırakıldı.

Kızını kaybetmenin acısını yaşayan ve cenazede rahatsızlığı nedeniyle yakınlarının yardımı ile ayakta duran baba Hüseyin Yıldız ise, Nazar'ın ardından feryat etti.
 


Üst Alt