mağazaya kart ekleyememe ve karttan 2 kez para çekme sorunu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

eminemtioner

Üye
    Konu Sahibi
mağazaya kart ekleyememe ve karttan 2 kez para çekme sorunu sorunu
Öncelikle merhaba.Sizlere iki tane soru sorucağım.Birincisi cüzdana kart ekleyemiyorum cüzdana tıklayınca önüme uygulamalar geliyor daha önce uygulamalar gelmiyordu kart seçenekleri geliyordu.İkincisi karttan 2 kez para çekme sorunu.Mart ayında 2 tl'ye traffic racer ve asphalt 8'den 7 tl'lik bir alışveriş yapmıştım.Hatta emin olmak için inial kartın sitesine girip giriş yaptıktan sonra hesabımdan para çekilmiş alışverişimi yapmıştım.Asıl sorun 1-2 hafta sonra microsoft billing den e-posta gelmişti.e-posta da karttan paranın çekilemediğini söylemişti.Ama inial kartın sitesinde para çekilmiş gözüküyordu.Bir gün sonra ise Ptt'den kartıma 10 tl para yüklemiştim.Para yüklememden 2-3 gün sonra paranın hepsi gene çekilmişti ve microsoft gene bana e-posta gönderdi.9 tl'lik alışveriş yapıyorum ve 18 tl kartımdan para çekiliyor bide utanmadan e-posta gönderiyor:sahan2:(4 ay aradan sonra gene kartımdan para çekmeye çalışmış ama para olmadığı için çekememiş:bleh::biggrin:)lütfen yardım edin.

serinaga

serinaga

Üye
İlginç bir durum, vallahi ne diyebiliriz ki :bilmm, bence Microsoft Türkiye ile irtibata geçin derim ...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Vallahi Microsoft'un salaklığı bu. Parayı çekememek çok saçma işinimi bilmiyor nedir yani ?

eminemtioner

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.Microsoft Türkiye'nin mail adresini verebilir misiniz?