eminemtioner
Üye
mağazaya kart ekleyememe ve karttan 2 kez para çekme sorunu sorunu
Öncelikle merhaba.Sizlere iki tane soru sorucağım.Birincisi cüzdana kart ekleyemiyorum cüzdana tıklayınca önüme uygulamalar geliyor daha önce uygulamalar gelmiyordu kart seçenekleri geliyordu.İkincisi karttan 2 kez para çekme sorunu.Mart ayında 2 tl'ye traffic racer ve asphalt 8'den 7 tl'lik bir alışveriş yapmıştım.Hatta emin olmak için inial kartın sitesine girip giriş yaptıktan sonra hesabımdan para çekilmiş alışverişimi yapmıştım.Asıl sorun 1-2 hafta sonra microsoft billing den e-posta gelmişti.e-posta da karttan paranın çekilemediğini söylemişti.Ama inial kartın sitesinde para çekilmiş gözüküyordu.Bir gün sonra ise Ptt'den kartıma 10 tl para yüklemiştim.Para yüklememden 2-3 gün sonra paranın hepsi gene çekilmişti ve microsoft gene bana e-posta gönderdi.9 tl'lik alışveriş yapıyorum ve 18 tl kartımdan para çekiliyor bide utanmadan e-posta gönderiyor
(4 ay aradan sonra gene kartımdan para çekmeye çalışmış ama para olmadığı için çekememiş
)lütfen yardım edin.
(4 ay aradan sonra gene kartımdan para çekmeye çalışmış ama para olmadığı için çekememiş
)lütfen yardım edin.
, bence Microsoft Türkiye ile irtibata geçin derim ...