Püf Noktası Mağazadan ücretli uygulama alıyorum para kesmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Mağazadan ücretli uygulama alıyorum para kesmiyor
Mağazaya banka kartımı tanıttım ve toplam 16 tl değerinde 3 tane uygulama satın aldım ancak banka kartımdan sadece 2 tl kesildi.
Uygulamaları daha önce satın almamıştım. Zaten önceden satın alınanlar Alındı diye gözükür . Bilgisi olan var mı?

Tepkiler: windman1981
Evet bende geçen gün migrostan ininal kart satın aldım. Kartı tanıtıp mağazada 11 tl yazan plant zombie oyununu satın aldım. Bendende 2 tl kesti. 3 gün oldu halen bakiyem aynı

byibo

Üye
isterseniz windowsphone sitesine giriş yapıp cüzdan ayarlarına ve hesap kartlarına bir göz atın

Konu Sahibi
Evet bende geçen gün migrostan ininal kart satın aldım. Kartı tanıtıp mağazada 11 tl yazan plant zombie oyununu satın aldım. Bendende 2 tl kesti. 3 gün oldu halen bakiyem aynı
Hımm genel bir sorunmuş demekki sadece 2 ₺ kesmesi.
isterseniz windowsphone sitesine giriş yapıp cüzdan ayarlarına ve hesap kartlarına bir göz atın
Baktım da ordan bişey yapılamaz ki.

Yav ne güzel işte
ama nedense bendende 2 tl kesti

Kredi kartı dışında normal banka kartıyla mağazadan alışveriş oluyormu?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

PROH4CK1

Üye
Valla bende hiç kesmedi 2 tl lik oyun aldım. Kredi kartıyla. Ama harbiden de kokusu çıkar.

Nokia 3310 ile gönderildi

byibo

Üye
Herhangi bir değişiklik yaptın mı?
evet ilk baktığımda 2 tane kart hesabı gozukuyordu birini sildim diğerinide düzenledim yani güncelledim sonra bir baktım parayı almış telefondan cüzdan ekleyince hata olmuş windowsphone dan yaptım sorun olmadı birdaha

byibo

Üye
denemekte herzaman fayda vardır

Bende ininal kart almıştım içinde 25 lira vardı ama 50 milyonluk oyun aldım sonra kartı attım

Valla dhaa düşmedi spider man ile nova iniyor asphalt seriside iniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...