Mağazadan Satın Aldığım Uygulama Hakkında!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Mağazadan Satın Aldığım Uygulama Hakkında!
Arkadaşlar bu gün mağazadan 2 tane tema satın aldım. Paylaşmak istiyorum ama şu ana kadar o kadar aramama rağmen bulamadığım temalar olduğu için paylaşırsam ne olur?

*Hakkımda yasal işlemler filan başlatılabilir mi?(ya da ben mi çok paranoyak davranıyorum)

*Bu telif hakkı olayı yüzünden ya da herhangi bi problemle karşılaşırmıyım?

Teşekkürler...

esatgelmedi

Üye
bildiğim kadarı ile forumda gördüğün unsigned olan herşey senin bu anlattığın şekilde paylaşılmış oluyor. sıkıntı olacağını sanmam ama bu yasa dışı olduğu gerçeğini değiştirmez. sonuçta sen onu şahsi kullanım için satın alıyorsun.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
hmm evet haklısın kardeşim. Black pro belle 2.0(fresh ikonlu olan) ve grey hd temalarını satın alarak indirdim.

(aslında pişman da oldum haa ikonlar haricinde hiçbişeyi beğenmedim)

slant1111

slant1111

Üye
oyun uygulama falan alsaydn keske :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
susamıştım zaten bi bardak soğuk su ictim tamam :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hakkında yasal işlem başlatılmaz başlatılsaydı retail yapanlar şimdi forumumuzda olmazdı . :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gerçi o temalardan çok çok güzelleri forumda var zaten harbi maxide olmayıpta nokia magazada olan oyun uygulama varmı yauw

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Korkma arkadaşım öyle birşey olsaydı felan verirlerdi... Paylaş rahatça...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
tamam paylaşırım ama bunu başka forumlarda paylaşılmasını nasıl önlycez mıllet üstümüzden gecinmesin?(maxicepe helal olsun da diğer forumlardan da benim paylaştığımı alıntı yapcaklar die yani)

esatgelmedi

Üye
tamam paylaşırım ama bunu başka forumlarda paylaşılmasını nasıl önlycez mıllet üstümüzden gecinmesin?(maxicepe helal olsun da diğer forumlardan da benim paylaştığımı alıntı yapcaklar die yani)

maalesef engelleyemezsin. forumdan faydalanan herkes indirip başka yerlerde paylaşabilir. kaldı ki bu forumda paylaşılanların da bir kısmı önce farklı forumlarda paylaşılıyor. zaten konu ile ilgili olanlar. sadece maxicep i değil bir kaç yabancı forumu da paralel olarak takip ederler genelde.(benim gibi)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
hmm o zaman bekleyelim zamanı gelince bende paylasirım

abandonware

abandonware

Üye
ovi mağazamı diyecem telefon nokia imiş; paylaşabilirsin fakat yasadışı olur; korsan oyun satıl alıp paylaşmak gibi bişiy...

MrExpert

MrExpert

Üye
Merak etmeyin 1-2 yila amerikada uygulanan root uygulanicak ve tipki amerikada nasıl korsan film oyun kitap vb. Paylaşimlar kaldirıldıysa türkiyedede kalkicak ve artik bunlari paylaşanlara hapis cezasi ve para cezalari gelicek Yani uploaderlik yapanlarin işi zorlaşıcak... Ve bizde uygulamalari para ile satın alıcaz...

tempestshine

tempestshine

Üye
İnternetten video izlersenizde hapis yatacaksınız.yeni kanun bu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
youtube sizlere ömür yani..yoksa istikamet silivri..

burakkk97

Üye
youtubedan film satin alip izlersek sikinti yok :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
hey yavrum hey konu ne için yapılan muhabbet ne için :kop2: konu da hortlandı o da cabası :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt