Bence alacağın ürünü kendi mağazasından almak daha uyguna gelir diye düşünüyorum.Samsung'tan bir şey mi alacaksın gir Samsung Shop'a olsun bitsin![]()
Teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
Vatan,bimeks gibi yerlerdende mi alınmamalı ?
Bak en ucuz kendi mağazasında bulursun daha sonra vatan bimeks gibi yerlerde bulursun o da indirimde olunca en pahalı operatörler satarlarsen vatanın haftasonları olan yüzde 25 lik indirimlerini takip et
![]()
Sonra %25 indirimli diye cazip geliyor insanlara 
(ha nedir bu kadar tantana derseniz mersin nokia shop a uğrayın forumda ki ve -siyah N9 niye gelmiyor?' sorusunu sorun
) artık getiriyorlar
artık hep timden alıyorum bir kere servise gönderdim 6 gün sonra gelmişti hemde yeni yazılım atılmıştı
hele lumia olacaksa kimseye tavsiye etmem simkilidi buyuk problem. Onun disinda paket dahil satislarda toplam fiyat fazla gozukse de zaten aylik Asagi yukari odedigimiz bir fatura var onu cikinca bazi kamPanyalarda operatorler avantajli bile oluyor.Teşekkürler arkadaşlar evet vatan %25 indirim diyor solanın normal fiyatı 900 indirimde 1100 tl den düşüyorlar bu kadar saçmalık olamaz ya !
Fiyatı yukarıya çekip indirim yapmış gibi gösteriyorlar 
Dediğim gibi o tür kampanyaları babalarının hayrına yapmıyorlarFiyatı yukarıya çekip indirim yapmış gibi gösteriyorlar
![]()
Kesinlikle fakat böyle bilgili müşterileri kaybedip cahil müşterileri çekiyorlar bence.