Youtube'dan şarkı indirmek istiyorsan şu linke bakabilirsin
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/inceleme-youmusic-mp3-indirme-programi-790984.html
şarkıdan ziyade video.Çunku benim çok iyyi bir müzik uygulamam var
adı neymiş onun bizde deneyen kardeşim
Tubepro iş görür hd videolar indirmene olanak sağlar fakat videoları kendi kütüphanesinde saklıyor bilgine..
Benim bildiğim yok ama varsa mutlaka kullanan biri yazacaktır..bu arada dediğiniz müzik programını ben iki kere indirdim ikisinde de kaldırdım niye derseniz müzik bulamıyor en basitinden Hande Yener yazıyorum hiç müzik çıkmıyor ya ben yapamıyorum ya uygulama böyle..Saygılar
Hımm bakın o olabilir çok fazla öyle denemedim ama dediğim gibi diğer türlü çok denedim en popüler sanatçı isimlerini yazdım ama bulmadı şarkı kalitesine falan diyecek bir şeyim yok
bakalım bir de öyle deneyelim gerçi youmusic bu aralar bayağı işimi görüyor ama olsun.![]()
Üçüncü kez indirdim uygulamayı ve yine hande yener yazdım hiçbir şey bulmadı tekrar aynı yere yazdım olmadı dedim şarkı adını yazayım hasta yazdım 5000 kusur şarkı buldu gel de içinden bul hasta hande yener yazıp arattım yine bulmadı demet akalından Türkan şarkısı için Türkan yazdım 11bin kusur şarkı çıktı anlayacağınız bu yöntem samanlıkta iğne aramak gibi bir şey ayrıca evet yatcaz kalkcaz ordayım yazınca buldu bunun da sebebi büyük ihtimal bu uclu kelime gurubunun sadece gulşenin şarkısında olduğu
dediğim gibi yanlış bir beyanda bulunmamak için üçüncü kez indirdim ve sonuç bu şarkıları kütüphaneye kaydetmesi dışında çok da bir meziyet sahibi değil ki o da şarkıyı bulabilirseniz şahsen bu benim için böyle tabii siz uygulamadan memnunsanız bir şey diyemem
youmusic bence çok daha kullanışlı ve istediğiniz tüm videoları mp3e çevirip kütüphaneye kaydedebilirsiniz
Saygılar