Mağazadaki En İyi Video Uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Mağazadaki En İyi Video Uygulamaları
Arkadaşlar kullandığınız özelliklerini sevdiğiniz video uygulamalarını paylaşabilirsiniz.Vimeo dailynotion galiba resmi uygulamaları vardı.Peki Youtube yn en iyisi hangisi ama indirebileceğim ve Media kitaplığına kaydetmesi gerekiyor.

katil_197

katil_197

Üye
en iyisi tubepro

drangela61

drangela61

Üye
Tubepro iş görür hd videolar indirmene olanak sağlar fakat videoları kendi kütüphanesinde saklıyor bilgine..

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi

adı neymiş onun bizde deneyen kardeşim

Tabiki Audiotica 4

Mobilim şuan ama link vermeye çalışıyım.Turkçe şarkı yelpazesi aşotı geniş değil ama şarkıları ses kalitesi olarak kaliteli ve albüm kapakları isimleri her şey düzgün biçimde iniyor.Tabi çoğu şarkıda.Şarkılar orijinal gibi her şeyiyle iniyor mutlaka deneyin.

- - - Eklendi - - -

Tubepro iş görür hd videolar indirmene olanak sağlar fakat videoları kendi kütüphanesinde saklıyor bilgine..

telefonun ktuphanesine atan yok mu

- - - Eklendi - - -

Bu arada not: Audiotica 4 te indirdiğiniz şarkıyı üstüne basılı tutarak telefonun kendi Media kitaplığına ekleyin ayrıca sonra uygulamanın içinden silin çünkü iki defa yer kaplıyor ve uygulamada hataya sebep oluyor.Uygulama bazen Media kitaplığına eklemede ve silmede hata çıkarsa da kpatıp açınca düzeliyor.

tapatalk

tapatalk

Üye
site olmazmı

drangela61

drangela61

Üye
Benim bildiğim yok ama varsa mutlaka kullanan biri yazacaktır..bu arada dediğiniz müzik programını ben iki kere indirdim ikisinde de kaldırdım niye derseniz müzik bulamıyor en basitinden Hande Yener yazıyorum hiç müzik çıkmıyor ya ben yapamıyorum ya uygulama böyle..Saygılar

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Benim bildiğim yok ama varsa mutlaka kullanan biri yazacaktır..bu arada dediğiniz müzik programını ben iki kere indirdim ikisinde de kaldırdım niye derseniz müzik bulamıyor en basitinden Hande Yener yazıyorum hiç müzik çıkmıyor ya ben yapamıyorum ya uygulama böyle..Saygılar

hocam yapmayın buluyor bazen hata veriyor ama tekrar arayınca buluyor ama şarkıcı adıyla değil şarkı adıyla aratın

drangela61

drangela61

Üye
Hımm bakın o olabilir çok fazla öyle denemedim ama dediğim gibi diğer türlü çok denedim en popüler sanatçı isimlerini yazdım ama bulmadı şarkı kalitesine falan diyecek bir şeyim yok
bakalım bir de öyle deneyelim gerçi youmusic bu aralar bayağı işimi görüyor ama olsun. ;)

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Hımm bakın o olabilir çok fazla öyle denemedim ama dediğim gibi diğer türlü çok denedim en popüler sanatçı isimlerini yazdım ama bulmadı şarkı kalitesine falan diyecek bir şeyim yok
bakalım bir de öyle deneyelim gerçi youmusic bu aralar bayağı işimi görüyor ama olsun. ;)

hande yener yazın önce hata veriyor sonra tekrar hande yener yazan yere tıklayın bir boşluk oluyo kendiliğinden onu silin.Sonra aratır (Sanatı ismiyle aratırsanız böyle oluyor) Şarkı ismiyle aratın.Bana bir şarkı ismi söyleyin kontrol edeyim.

- - - Eklendi - - -

Bakın

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

drangela61

drangela61

Üye
Üçüncü kez indirdim uygulamayı ve yine hande yener yazdım hiçbir şey bulmadı tekrar aynı yere yazdım olmadı dedim şarkı adını yazayım hasta yazdım 5000 kusur şarkı buldu gel de içinden bul hasta hande yener yazıp arattım yine bulmadı demet akalından Türkan şarkısı için Türkan yazdım 11bin kusur şarkı çıktı anlayacağınız bu yöntem samanlıkta iğne aramak gibi bir şey ayrıca evet yatcaz kalkcaz ordayım yazınca buldu bunun da sebebi büyük ihtimal bu uclu kelime gurubunun sadece gulşenin şarkısında olduğu
dediğim gibi yanlış bir beyanda bulunmamak için üçüncü kez indirdim ve sonuç bu şarkıları kütüphaneye kaydetmesi dışında çok da bir meziyet sahibi değil ki o da şarkıyı bulabilirseniz şahsen bu benim için böyle tabii siz uygulamadan memnunsanız bir şey diyemem ;)
youmusic bence çok daha kullanışlı ve istediğiniz tüm videoları mp3e çevirip kütüphaneye kaydedebilirsiniz
Saygılar

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Üçüncü kez indirdim uygulamayı ve yine hande yener yazdım hiçbir şey bulmadı tekrar aynı yere yazdım olmadı dedim şarkı adını yazayım hasta yazdım 5000 kusur şarkı buldu gel de içinden bul hasta hande yener yazıp arattım yine bulmadı demet akalından Türkan şarkısı için Türkan yazdım 11bin kusur şarkı çıktı anlayacağınız bu yöntem samanlıkta iğne aramak gibi bir şey ayrıca evet yatcaz kalkcaz ordayım yazınca buldu bunun da sebebi büyük ihtimal bu uclu kelime gurubunun sadece gulşenin şarkısında olduğu
dediğim gibi yanlış bir beyanda bulunmamak için üçüncü kez indirdim ve sonuç bu şarkıları kütüphaneye kaydetmesi dışında çok da bir meziyet sahibi değil ki o da şarkıyı bulabilirseniz şahsen bu benim için böyle tabii siz uygulamadan memnunsanız bir şey diyemem ;)
youmusic bence çok daha kullanışlı ve istediğiniz tüm videoları mp3e çevirip kütüphaneye kaydedebilirsiniz
Saygılar

tabikide genelde benim dinlediklerimi bulduğu için önermiştim ama haklısınız yabancılarda sıkıntı yok zaten Türklerde de Gripin, Mehmet erdem, Duman , ve bir iki sanatçı vardı benim dinlediğim bunlardı yani aşırı mukiz dinlemem zaten çok sevdiğim Taylor Swift in şarkılarında sıkıntı olma imkanı yoktu.Ama onu da satın aldım Nokia Müzikten

drangela61

drangela61

Üye
Evet yabancı müziklerde sıkıntı yok zaten o yüzden Türk mağazasında pek tutmamış ki üst sıralarda değil;)yine de sizin işinizi görmesi önemli Saygılar

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Hala bildiğiniz telefonun Media kitaplığına kaydeden uygulama yok mu?

Üst Alt