Tavsiye Mağaza

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mağaza
Arkadaşlar cüzdana kart eklemek istiyorum ama başarılı olmuyor. İninal,paypal nakit,ziraat bank denedim yardınHata:
Ödeme yöntemi için yetki alamıyoruz. Vs va

kartınızın bu işlem için açık olması gerekiyor bankanız ile konuşun.

dücane

Üye
Paypal ekleme bende de bir türlü olmuyordu, paypal ile irtibata gectim, onlar da görünür de sorun olmadigini söylüyorlardi. Fakat attigim email den iki gün sonra sorunsuz bir sekilde paypal´i cüzdanima ekledim. Sana tavsiyem sende paypal ile irtibata gec, elbette cözülür

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
paypala ne yazdın yolladın bende öyle yazayınzaten herşeyi full doğru denedim ama bilmiyorum

dücane

Üye
Paypal´a yeni bir WP´li telefon aldigimi yazdim, ödeme seceneklerinde paypal kisminin oldugunu söyledim ve bu kismi malesef cüzdanima ekleyemedigimi bildirdim, bir göz atmalari icin rica da bulundum, ertesi gün cevap geldi, bir sorun yok diye, fakat bir daha bakacaklar diye. Aradan iki gün gecip bir daha denedim ve bu kez sorunsuz bir sekilde ekleye bildim.

Ek not: Ben Almanya da yasadigim icin email´i tabiki almanca yazdim

dücane

Üye
E mail verir misin bulamadımda

E-mail yok, paypal´in sayfasindan giris yapiyorsun, sag üst kösede Hilfe yani help yani yardim yazmasi gerekiyor. Ona tiklayinca oradan bir kac konudan derdin olan konuya tiklayip öylece email gönderiyorsun

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sagol mesajından önce halletmiştim bize ulaşından. Cevaplar e mailmi gelecek

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonla 70 75 i arayın dedi arıyorum sadece müzik vs var

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hallettim ininal ve paypalı ekledim bolgeyı Almanya falan yaptım başlattım. Sonra Almanya bilgileri girdim işe yaradı birazdan alışveriş yapacağım