Mafia Game(Mafya Oyunu Online Türkçe) 1.1.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harock

harock

Üye
    Konu Sahibi
Mafia Game(Mafya Oyunu Online Türkçe) 1.1.0
Gereken Android sürümü:Cihaza göre değişir
Market:

Güncellenme tarihi:11 Mayıs 2012 Cuma
Mevcut sürüm:Cihaza göre değişir
Gereken Android sürümü:Cihaza göre değişir

Mon oyunda çete niz oluyor
Mob kodum:1GQF71 ekleyin birlikte büyüyelim

cukuleaks

Üye
Oynayan olurmu sanmiyorum ?

harock

harock

Üye
    Konu Sahibi
Oyuna bir başladınız mı bırakamıyorsunuz oynayan olurmu demişsiniz saka mı yapıyorsunuz oyunu en cok oynayan turkler ve almanlar zaten oyuncuların yanında ulke bayragı var bence bi deneyin oyunda mob yani cete gelişip buyumenizde cok önemli şöyleki lw farkınız bile olsa mobunuz fazla ise siz kazaxnıyorsunuz
oyunda belli görevler yapıyorsunuz karsılıgında para alıyorsunuz o paralarla silah araba vs vs nesneler alıyorsunuz skil dagıtımı var gercek oyunculara saldırabiliyorsunuz daha ne anlatayım son olarak oYunu birçok kişinin oynagıdı Metin2 den tutun bite fight i yapan firma gameforge yapıyor yakın zamanda bite fight androide gelecek :)

cukuleaks

Üye
Oyuna bir başladınız mı bırakamıyorsunuz oynayan olurmu demişsiniz saka mı yapıyorsunuz oyunu en cok oynayan turkler ve almanlar zaten oyuncuların yanında ulke bayragı var bence bi deneyin oyunda mob yani cete gelişip buyumenizde cok önemli şöyleki lw farkınız bile olsa mobunuz fazla ise siz kazaxnıyorsunuz
oyunda belli görevler yapıyorsunuz karsılıgında para alıyorsunuz o paralarla silah araba vs vs nesneler alıyorsunuz skil dagıtımı var gercek oyunculara saldırabiliyorsunuz daha ne anlatayım son olarak oYunu birçok kişinin oynagıdı Metin2 den tutun bite fight i yapan firma gameforge yapıyor yakın zamanda bite fight androide gelecek :)

Omertayi biliyormusun? Mafia oyunlarinin babasi. Onu bildigim icin dedim zaten kimse oynamaz diye. Dedigimde oldu bi kisi tesekkur etmemis. Yanlis anlama yani begenen olmamis anlaminda. Ayrica :tşk:
:)

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

troy25

troy25

Üye

Euphoria-

Üye
Beğenmedim :hmmm

rainmanstern

Üye
Oynayan arkadaşlar mob eklesin.gayet zevkli bir oyun :D
mob kodum : HHNP2D

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye

aztek07

Üye
VNVF6W mob kodum luften ekleyin :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt