niksarli1979
Üye
-
Konu Sahibi
-
dediklerini harfiyen yaptım murattiy,en son cihazı pc ye bağlayıp ((flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_10.2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f -R)) komutunu yazım enter yaptığımda RX-51_2009SE_10.2010.19-1_PR_COMBINED_MRO_ARM.bin: %m diyo ve herhangi bi işlem yapmıyo..Sorun nedir1.İşlem
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yukarıdaki maemo flasher dosyasını indirip pc nizde kurun
2.İşlem
1.işlemde kurduğunuz ve kurduktan sonra bilgisayarım>c>program dosyaları>maemo>flasher-3.5 klosörü OTOMATİK oluştur
indirdiğiniz " RX-51_2009SE_10.2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM"(Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdosyayı burdan imei girerek indireceksin Global versiyonu indir)
dosyayı >bilgisayarım>c>program dosyaları>maemo>flasher-3.5 klosörü içine atın
Tamamen şarj edin.
· Şarj cihazını fişten çekin ve cihazı kapatın.
· Bilgisayarında Start + Run. Başlat + Çalıştır. kutucuğuna Cmd yaz ve Enter tuşuna bas
· Aşağıdaki komutu yaz çalıştır;
cd "c:\Program Files\maemo\flasher-3.5" enter yap
· N900' ü kapatın
· Fiziksel klavyede “ u " tuşuna basılı tutun
· USB kablosunu tak “u' tuşunu bırakma basılı tut
· PC üzerinde USB simgesini sağ üst köşesinde Maemo cihazın göründüğünde
· “u “ tuşuna basmayı bırakabilirsin
· Aşağıdaki komutu çalıştır:
flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_10.2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f -R
(Yukarıdaki komutu alıp yapıştrırın yazmayın ufak bir hata komut hatası olarak algılanır çalışmaz)
enter yap 3 dakika içinde işlem tamam telefon kendini açmaya başlayacak .
İstersen bu sürümü yükle vista kullanıyorum bende 3 dakikada kuruyor
--------------- Ekleme ---------------
birde silerken dikkatli sil sonradan kurduğun programları sil yüklü gelen programlar birde kernel programları silme sorun çıkartır
evet attım,bu dosyayı maemo>flasher dosyasının içine attın değilmi
en baştaki dosyayı indirdim kurdum.daha sonra diğer dosyayı imei numaramı yazarak indirdim dediğin gibi kurduğum pronun içine attım komutlarıda yazdım ama olmadıevet attım,
maemo_flasher-3[1].5_2.5.2.2 denen dosyayı kurdum RX-51_2009SE_10[1].2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM isimli dosyayı kurduğum dosyanın içine attım.en son komutu yazınca program kurulsun mu diye soruyo evet diyince bi pencere açılır gibi oluyo ama devam etmiyonot found mu diyor
pc suite kurulumu
flasher denen dosyaya atttınmı
cd "c:\Program Files\maemo\flasher-3.5" bu komutun yazılışı doğrumumaemo_flasher-3[1].5_2.5.2.2 denen dosyayı kurdum RX-51_2009SE_10[1].2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM isimli dosyayı kurduğum dosyanın içine attım.en son komutu yazınca program kurulsun mu diye soruyo evet diyince bi pencere açılır gibi oluyo ama devam etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?