Calaissien
Üye
Madrid'den Selamlar - Parque Warner Bros
Bugün sabahın erken saatlerinde kalkıp Aquopolis diye bir su parkına gittik fakat benim de tam olarak keşfedemediğim bir alerjim var ve havuzda 1 saat kadar kaldıktan sonra aşırı bir üşüme ve kaşıntı başlıyor ve her yerim kıpkırmızı oluyor bu yüzden ben 1 saat kaldıktan sonra çıktım.Koskoca günü nasıl değerlendireceğimi düşünmeye başladım.Ben yavaş yavaş en iyisi Madrid'deki so günümüde Real Madrid'in tesislerinde futbol oynayarak geçireyim düşünmeye başlamış ve bu düşünce kafama yatmaya başlamışken aklıma Ola'yı(sevgilim) aramak geldi onu aradım belki onun bir fikri olabilir diye.Tahmin ettiğim gibi de çıktı onun bir fikri varmış ve Warner Bros diye bir park olduğunu oraya gidebileceğimizi söyledi.Bindik metroya gittik Warner'a açıkçası Disneyland'dan daha güzel değil.Parka girdiğimizde saat 10 gibiydi ben buradan da çabuk sıkıldım 13:30 gibi oradan ayrıldık.Sonra bir bankta otururken ben internetten Madrid gezilecek yerler yazdım Google'a bir de baktım ki boğa güreşleri
Madrid'e gelinirde boğa güreşi izlenmezmi dedim kendi kendime sordum Ola'ya şimdi boğa güreşi olurmu dedim olur ama çok önceden bilet almamız gerekliydi dedi.Olsun biz bir deneyelim dedim ben yinede nasıl olsa yapacak başka bir şey yok.Gittik arenaya bilet yokmuş.Yeniden düşünmeye başladık ne yapabiliriz diye nereye gittiğimizi bilmeden gezdik bizde
19'a kadar sonra lokantada yemek yedik.
Bu arada bugün rüyamda Fernando Torres'i gördüm
gerçekten.Bir spor mağazasına giriyorduk ben bir Liverpool forması satın almıştım
.Mağazadan çıkarken Torres kapının yanında duruyordu yanına gitmeyi dokunmayı çok istedim ama yapamadım neden bende bilmiyorum. 
Real Madrid tesislerinden biri bizim otele biraz yakın otele giderken onun önünden geçiyoruz lokantadan otele dönerken saat 21:30 civarındaydı.O saatte bile futbol oynuyorlardı bizde girdik görevliden bundan sonra saha boşsa bize ayırmasını söyledik.Şansımıza boş çıktı.(benim şansım değil arkadaşlarımın şansı bende hiç yoktur çünkü.)Otele gittik eşofman giydik bir de biz maç yaptık.Bu saatte bile futbol oynuyorlar diye şaşırmıştım halbuki çocuklara.
Fotoğraflar
WB Park Giriş
Hollywood Sokağı
Bulls Arena
Arenanın içine giremesek de fotoğraflarını çektim
.
Birde yapımı 110 yıl süren bir katedral var oraya gitmiştik onu söylemeyi unuttum katedralin adı Catedral de La Almudena ama içine girmedim küçüklüğümden beri kiliselerden çok korkarım
sadece Paris'deki Notré Dame kilisesine girdim hayatımda bir kaç kere daha girmişimdir belki ama onun dışında hiç kiliselerin içine girmedim.
Madrid'e gelinirde boğa güreşi izlenmezmi dedim kendi kendime sordum Ola'ya şimdi boğa güreşi olurmu dedim olur ama çok önceden bilet almamız gerekliydi dedi.Olsun biz bir deneyelim dedim ben yinede nasıl olsa yapacak başka bir şey yok.Gittik arenaya bilet yokmuş.Yeniden düşünmeye başladık ne yapabiliriz diye nereye gittiğimizi bilmeden gezdik bizde
19'a kadar sonra lokantada yemek yedik.Bu arada bugün rüyamda Fernando Torres'i gördüm
gerçekten.Bir spor mağazasına giriyorduk ben bir Liverpool forması satın almıştım
.Mağazadan çıkarken Torres kapının yanında duruyordu yanına gitmeyi dokunmayı çok istedim ama yapamadım neden bende bilmiyorum. 
Real Madrid tesislerinden biri bizim otele biraz yakın otele giderken onun önünden geçiyoruz lokantadan otele dönerken saat 21:30 civarındaydı.O saatte bile futbol oynuyorlardı bizde girdik görevliden bundan sonra saha boşsa bize ayırmasını söyledik.Şansımıza boş çıktı.(benim şansım değil arkadaşlarımın şansı bende hiç yoktur çünkü.)Otele gittik eşofman giydik bir de biz maç yaptık.Bu saatte bile futbol oynuyorlar diye şaşırmıştım halbuki çocuklara.
Fotoğraflar
WB Park Giriş
Hollywood Sokağı
Bulls Arena
Arenanın içine giremesek de fotoğraflarını çektim
.Birde yapımı 110 yıl süren bir katedral var oraya gitmiştik onu söylemeyi unuttum katedralin adı Catedral de La Almudena ama içine girmedim küçüklüğümden beri kiliselerden çok korkarım
sadece Paris'deki Notré Dame kilisesine girdim hayatımda bir kaç kere daha girmişimdir belki ama onun dışında hiç kiliselerin içine girmedim.