Madende gazdan zehirlenen 2 işçi öldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Madende gazdan zehirlenen 2 işçi öldü
Sivas'ın Zara ilçesinde, bir krom madeni ocağında sızan gazdan etkilenen 3 işçiden 2'si öldü.
19.04.2012 17:22


Zara ilçesine bağlı Beypınar köyü Gürgenağlı mevkisindeki bir krom madeni ocağında çalışan 39 yaşındaki İdris Ekinci, 27 yaşındaki Gökhan Kuştemur ve Fatih Şahin sızan gazdan zehirlendi.
VARDİYA DEĞİŞİMİNDE BAYGIN HALDE BULUNDUVardiya değişimi sırasında baygın halde bulunan Ekinci, Kuştemur ve Şahin, arkadaşları tarafından maden ocağından çıkarıldı. Durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildiren mesai arkadaşları, 3 çalışanı araçlarla bölgeye gelen ambulansa taşıdı.
Zara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan işçilerden Ekinci ile Kuştemur müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fatih Şahin de buradaki ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.
4 çocuk babası İdris Ekinci ile Gökhan Kuştemur'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Sivas Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yaşamını kaybeden işçilerin aileleri de cenazeleri almak üzere Adana ve Kayseri'den Sivas'a geldi.
Gökhan Kuştemur'un babası Mehmet Kuştemur, olayın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, sabah saatlerinde kendisine haber verildiğini, oğlunun zehirlenerek yaşamını yitirdiğini öğrendiklerini belirtti.
Kuştemur'un yakını Kemal Karatopak da, daha önce maden ocağında kendisinin de çalıştığını, olayın vardiya değişimi sırasında fark edildiğini söyledi.ensonhaber
 
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Allah rahmet eylesin!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
408
doctorrr
doctorrr
Cevap
4
Görüntüleme
523
gericikoyluyobaz
doctorrr
Cevap
1
Görüntüleme
376
-YARINIYOK-
Cevap
4
Görüntüleme
886
tragedie


Üst Alt