minoo Üye Mert ya imzandaki o uçan kuşlar ne kadar anlamlı Uzaklaraa uçma kuşum uçup da gitmeee vurulursun
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Nasil yani ? anlamadim ben ----------Eklendi @ 00:20:12 ---------- Yazıldı @ 00:18:34 ---------- Bu arada sulo gene banlandi ve simdi kullandigi hesap su Profil bilgileri: Nef'i - MaxiCep.Com Banlanmaktan sıkilmadi adam yeni nick ne olacak acaba
Nasil yani ? anlamadim ben ----------Eklendi @ 00:20:12 ---------- Yazıldı @ 00:18:34 ---------- Bu arada sulo gene banlandi ve simdi kullandigi hesap su Profil bilgileri: Nef'i - MaxiCep.Com Banlanmaktan sıkilmadi adam yeni nick ne olacak acaba
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Nasil yani ? anlamadim ben ----------Eklendi @ 00:20:12 ---------- Yazıldı @ 00:18:34 ---------- Bu arada sulo gene banlandi ve simdi kullandigi hesap su Profil bilgileri: Nef'i - MaxiCep.Com Banlanmaktan sıkilmadi adam yeni nick ne olacak acaba Genişletmek için tıkla ... adam seri yapmış daha yedekte 10 - 15 tane hesap vardır.
Revengeful' Alıntı: Nasil yani ? anlamadim ben ----------Eklendi @ 00:20:12 ---------- Yazıldı @ 00:18:34 ---------- Bu arada sulo gene banlandi ve simdi kullandigi hesap su Profil bilgileri: Nef'i - MaxiCep.Com Banlanmaktan sıkilmadi adam yeni nick ne olacak acaba Genişletmek için tıkla ... adam seri yapmış daha yedekte 10 - 15 tane hesap vardır.
Nef'i Üye Revengeful' Alıntı: Nasil yani ? anlamadim ben ----------Eklendi @ 00:20:12 ---------- Yazıldı @ 00:18:34 ---------- Bu arada sulo gene banlandi ve simdi kullandigi hesap su Profil bilgileri: Nef'i - MaxiCep.Com Banlanmaktan sıkilmadi adam yeni nick ne olacak acaba Genişletmek için tıkla ... çok ispitçisin ----------Eklendi @ 10:31:54 ---------- Yazıldı @ 10:30:02 ---------- Bi rahat durda adam gibi paylaşım yapan foruma yararlı bir üye olayım, çok mu şey istiyorum
Revengeful' Alıntı: Nasil yani ? anlamadim ben ----------Eklendi @ 00:20:12 ---------- Yazıldı @ 00:18:34 ---------- Bu arada sulo gene banlandi ve simdi kullandigi hesap su Profil bilgileri: Nef'i - MaxiCep.Com Banlanmaktan sıkilmadi adam yeni nick ne olacak acaba Genişletmek için tıkla ... çok ispitçisin ----------Eklendi @ 10:31:54 ---------- Yazıldı @ 10:30:02 ---------- Bi rahat durda adam gibi paylaşım yapan foruma yararlı bir üye olayım, çok mu şey istiyorum
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Onu banlamayin demistim. Ama sen patronun konusunda bana ters gittin. Gitmeyecektin.
spy ghost Üye Revengeful' Alıntı: Konudaki üyelerin yarısı banlı Genişletmek için tıkla ... mert bunları kim banladı ya bu kadar
Revengeful' Alıntı: Konudaki üyelerin yarısı banlı Genişletmek için tıkla ... mert bunları kim banladı ya bu kadar