Made in Sivas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Made in Sivas
Made in Sivas

Yurdum insanı her sorununa ve korkusuna bir çare buluyor

Sivas'ta kredi kartı ATM cihazına sıkışan bir kişi çağırdığı banka görevlilerinin gelmediğini öne sürerek kartın başkalarınca kullanımını önlemek için ATM kabinini zincirle kilitledi.

Alınan bilgiye göre Kemal C kredi kartının hesap ekstresini kontrol etmek için Pulur Mahallesinde bir bankaya ait ATM cihazının bulunduğu kabine girdi.

Kemal C kredi kartının cihazın içerisinde kalması üzerine banka görevlilerinden yardım istedi. Kartını almak için ATM cihazının önünde bir süre bekleyen Kemal C daha sonra bir arkadaşını kabinin önünde bırakarak banka şubesine gitti.

Durumu görevlilere bildirdikten sonra tekrar ATM kabinine dönen Kemal C çağırdığı görevlilerin yardım için gelmediği gerekçesiyle cihazın bulunduğu kabinin kapısına asma kilit ve zincir vurarak kilitledi. Banka görevlilerinin kendisiyle irtibata geçmesi için kabinin giriş kapısına cep telefonu numarasını da yazan Kemal C daha sonra buradan ayrıldı.

ATM kabininin önüne giden banka görevlileri kabinin kapısına zincir vurularak kilitlendiğini görünce durumu polise bildirdi. Kabinin kapısına zarar verildiğini öne süren görevliler Kemal C'den şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine ATM cihazının önüne gelen polis ekipleri Kemal C. ve banka görevlileriyle görüştü. Kemal C. ile bazı görevlilerin zaman zaman tartıştığı görüldü. Polis ekiplerinin her iki tarafla görüşmesi sonucunda taraflar birbirlerinden şikayetçi olmaktan vazgeçti. Kemal C daha sonra elindeki anahtarla kabinin kapısını açtı. ATM cihazında kalan kartın görevlilerce Kemal C'ye teslim edileceği belirtildi.

Bu arada ATM cihazının kapısının zincir ve asma kilitle kilitlendiğini fark eden vatandaşlar şaşkınlık yaşarken kimileri ise gülmekten kendini alamadı.

Hesap ekstresini kontrol etmek için kredi kartını ATM cihazına taktığını belirten Kemal C '' bilinmiyor denildi şifre kontrolü uyarısı verdi. Bir arkadaşı burada bıraktım bankaya gittim'' dedi.

Banka görevlilerinin 'Hiç yardımcı olamayacağız git orayı bekle' dediklerini öne süren Kemal C ''Ben de geldim burada nerede bekleyeceğim kaç saat bekleyeceğim belli değil kilit vurdum gittim. Buraya da cep telefonu numaramı yazıp bıraktım'' diye konuştu. Kemal C kendisini ''sağlama almak'' kartının başkalarınca kullanılmasını önlemek için kabin kapısını zincir ve asma kilitle kilitlediğini söyledi.

Bu arada Sivas'ta yaklaşık 4 saat süreyle GSM operatörleri ve bazı bankaların ATM cihazları hizmet veremedi. Bazı bölgelerde internet erişiminde de sıkıntı yaşandı.
 
  • Beğen
Tepkiler: anl_tr


jackalx_06

jackalx_06

Üye
çok ilginç yahu ,birazda komik aslında.
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi düşünmüş...
 
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
koptum ya Tek türkiyede olur bu:kop:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt