Maçlar Teftiş'te

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Maçlar Teftiş'te
Olaylı Beşiktaş-G.Saray derbisinin artçı şokları devam ediyor. Spor Genel Müdürlüğü, ligin 6. haftasındaki tüm karşılaşmalara Teftiş Kurulu Müfettişleri'ni gönderdi. Statlardaki eksiklikler, rapora dönüştürülecek.

TÜRK futbolu için olaylı derbi, milat oldu. 90+2'de sahaya giren seyirci nedeniyle yarım kalan Beşiktaş-G.Saray derbisi sonrası, tüm statlar mercek altına alındı. Spor Bakanlığı'nın talimatı üzerine Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu, 6. haftanın tüm maçlarına müfettişlerini gönderdi. Statları mercek altına alacak olan müfettişler, eksikleri belirleyecek. Turnikelerden, soyunma odalarına... Taraftar girişlerinden, özel güvenliğin görev yapma biçimine... Tuvaletler ve kamera kontrol sistemi de olmak üzere, müfettişler tüm ayrıntıları kontrol etmekle görevlendirildi.

TÜM RAPORLAR SUAT KILIÇ'A VERİLECEK

Spor Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu'ndaki tüm personeli, statlara yönlendirdi. Federasyonlarda görev yapanlar, üç günlüğüne geri çekildi. Sadece Süper Lig maçlarının oynandığı statlar incelenmedi. PTT 1. Lig müsabakaları da yakın takibe alındı. Müfettişlerin hazırlayacağı raporlar, Bakan Suat Kılıç'a sunulacak. Belirlenecek eksiklikler, Futbol Federasyonu ile yapılacak toplantıda masaya yatırılacak. İlk yarının bitimine kadar da tüm eksikliklerin giderilmesi planlanıyor.

Haber Kaynağı: Akşam
 

Benzer Konular



Üst Alt