• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Maçkolik ve Sahadan yeniden erişime açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maçkolik ve Sahadan yeniden erişime açılıyor
Futbol severler ve iddaa oyuncularının sık sık takip ettiği maçkolik ve sahadan internet siteleri, dün mahkeme kararıyla erişime kapatıldı. Tarsus 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2011/333 sayılı Koruma Tedbiri kararıyla erişime kapatılan internet siteleri, bugün aynı mahkemeden çıkar karar doğrultusunda yeniden erişime açıldı. Bu trajikomik durumu, maçkolik sitesinin kurucusu Erdem Yardanur Facebook’da yayınladığı yazıyla şu şekilde açıklıyor:

Herkese destekleri icin tesekkürler. Şu siteler bir açılsın da, ben de neden kapandığı ve açıldığı ile ilgili trajikomik hikayeyi anlatayım. Ülkemiz internet tarihinde hatırlanacak günlerden birisini yaşadığımıza emin olabilirsiniz. Sonrasında bunların bir daha yaşanmaması için tüm internet sektorü olarak neler yapmamız gerektigini konuşmalıyız. Çünkü olayın şu anda herhangi bir başka sitenin de başına gelmemesi için ya da bizim başımıza da yeniden gelmemesi için hiçbir neden yok. Daha detaylı açıklama yapmak için avukatımı bekliyorum, bilginize..
Haberle ilgili detaylar için: Maçkolik ve Sahadan yeniden açılıyor

• Beğen
Tepkiler: Baskentliia

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
maç sonuçları için var zaten buna gerek yok

Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
maç sonuçları için var zaten buna gerek yok

Öylemi kardeşim bu siteler tek tek kapatılırsa ne olacak biliyomusn hayır bilmiyosn herneyse canlı skorda takımların performansına bakamıyorsn sahadanda herşeyine bakıyosn :)

joe_cenk

joe_cenk

Üye
süper

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
SHS

SHS

Üye
açıklasınlarda öğrenelim detayları

SHS

SHS

Üye
sağol okudum:) polisin yanlış raporu buna yol açmış ama neyseki hatadan dönülmüş, gerçekten trajikomik :D

ersinbakar

ersinbakar

Üye
ben avea cepten giriyorum illa pepsi al gel diyor :D almıyorum arkadaş çokta olmazsa olmazım değilsin.

handci04

handci04

Üye
hangi mantıkla bu yapılıyor anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...