Mackolik & Sahadan (Tüm telefonlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Lord Lukacs

Lord Lukacs

Üye
    Konu Sahibi
Mackolik & Sahadan (Tüm telefonlar)






Mackolik için MAC , Sahadan için SAHADAN yaz 3435'e gönder.

Mackolik iPhone ve Android uygulamaları herhangi bir üyelik ücreti ödenmeden kullanılabilir.

Mackolik ve Sahadan Java Uygulamasında indirilen data wap seçeneği seçildiğinde tüm operatörlerde ücretsizdir.

Mackolik ve Sahadan Java Uygulamasında üyelik ilk 30 gün ücretsizdir. 30 günden sonra kullanıcının önüne çıkan menüden Kredi Kartı ile 1 günlük 1 TL, 1 haftalık 3 TL, 1 aylık 10 TL, 3 aylık 20 TL, 1 Yıl 50 TL olarak veya Mobil Ödeme ile 1 günlük 2 TL, 1 haftalık 5 TL, 1 aylık 15 TL, 3 aylık 30 TL olarak üyelik seçimleri yapılabilir. Her işlemde kullanıcı onayı gerekir, otomatik olarak para çekilmez.

wap.mackolik.com ve wap.sahadan.com sitesinden indirilen data wap bağlantısı seçilmesi durumunda Vodafone ve Avea kullanıcıları için ücretsizdir. Turkcell kullanıcıları Turkcell data tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

wap.mackolik.com ve wap.sahadan.com sitesinde üyelik ilk 30 gün ücretsizdir. 30 günden sonra kullanıcının önüne çıkan menüden Mobil Ödeme ile 1 günlük 2 TL, 1 haftalık 5 TL, 1 aylık 15 TL, 3 aylık 30 TL olarak üyelik seçimleri yapılabilir. Her işlemde kullanıcı onayı gerekir, otomatik olarak para çekilmez.

Uygulamadan ya da wap sitesinden üyelik satın alan kullanıcılar, üyelik süresi boyunca aynı anda her ikisini de kullanabilirler. Bu kullanıcılar bu uygulamalar için ayrı ayrı ücretlendirilmezler.

Uygulamayı kullanan kişiler üyelik bilgileri sayfasında ad, soyad, tuttuğu takım, şehir, e-posta bilgilerini girerek 1 hafta ücretsiz üyelik kazanır.

Uygulamayı Davet Gönder ile arkadaşına gönderen kullanıcı, davet gönderilen kişinin uygulamayı yüklemesiyle hem kendisi hem de davet ettiği kişi 2 gün ücretsiz üyelik kazanmaktadır. Davet edilen kişinin ücretli üyelik satın alması durumunda davet eden kullanıcı aynı paketten ücretsiz üyelik kazanır.

Uygulamayı Hediye Gönder seçeneği ile arkadaşına göndermek isteyen kullanıcı, ödemesini kendisi yaparak başka telefon numarası için üyelik satın alabilir.

Uygulamayı Paket Talebi ile başkasının kendisi için ödemesini isteyen kullanıcı, talepte bulunduğu kişinin ad, soyad, telefon ve kendi ad soyadını girerek talepte bulunabilir. Talepte bulunulan kişiye bir SMS ile bir şifre gönderilir ve kimin kendisinden hangi üyeliği istediği bilgisi verilir.

SMS'i alan bu kişi eğer bu ödemeyi yapmak isterse şifreyi bu kişiye iletir ve şifrenin bu kişi tarafından girilmesinden sonra ödeme işlemi yapılır. Eğer şifreyi karşı tarafa iletmezse herhangi bir ödeme işlemi yapılamaz. Her kullanıcı 1 gün içinde en fazla 5 kişiden talepte bulunabilir.

Uygulamada Promosyonlar sayfasında çeşitli başka promosyonlar da yer alabilir.

Ücret iadesi yapılmaz.

Müşteri Hizmetleri

Turkcell : 0 530 665 15 70

Vodafone : 0 545 500 85 63
 
Son düzenleme:


cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
wp de her ikisinide kullanıyorum direk uygulamalarını indirip 3g bağlantı yada wifi ile üyelik falan gerekmeden kullanmak var iken niye üye olalım ki
 
Lord Lukacs

Lord Lukacs

Üye
    Konu Sahibi
ilk ay üyelik zaten ücretsiz sonrasında ise promosyonlar sayesinde hiç para koymana gerek kalmadan girmeye devam edebilirsin örneğin ben tek kuruş koymadım ama üyeliğim 2017'ye kadar
 
Son düzenleme:


Üst Alt