Maçın Adamı PEPE Seçildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
Maçın Adamı PEPE Seçildi
A Milli takımın portekize 2-0 yenilmesinin ardından, defansın başarılı oyuncularından Servet Çetin, ilk golde sakatlığının nüksetmesi yüzünden hatalı olduğunu söyledi.

Servet Çetin, karşılaşma sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Avrupa Futbol Şampiyonası'na kötü bir başlangıç yaptıklarını, ancak ilk golde yan bağlarında esneme nedeniyle müdahaleyi zamanında yapamadığını belirterek, ''Şayet sakatlığım nüksetmeseydi ilk gole engel olabilirdim. Durumum iyi değil. Yarın çekilecek MR'dan sonra net birşey söyleyebilirim. Ancak İsviçre maçında forma giymemin zor olduğunu düşünüyorum. Sakat sakat oynadım. Riske etmemem lazımdı, ama maalesef oynamak durumundaydım ve yan bağlarımda bir hayli esneme oldu'' diye konuştu.

EN İYİ OYUNCU PEPE

Portekiz-Türkiye karşılaşmasının en iyi oyuncusu maçın ilk golünü atan Pepe seçildi.

Basın toplantısı öncesi kupasını alan Pepe, ''Takım olarak çok iyi oynadık. Takım arkadaşlarım olmasa bu başarıyı yakalayamazdım. Gol attığım ve maçı kazandığımız için çok mutluyum. Kariyerimin en önemli maçıydı'' dedi.

ouSahin

ouSahin

Üye
dört dörtlük oyun oynadı golünü atarak oyununa renk kattı

XMEN_43

XMEN_43

Üye
oacak şey değil defans adamı forvete gidiyo ve goll atıyorr

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Onu da kutlarım Bir DEFANS oyuncusu olarak top surup bır ver kacla bizim 4 tane hantal defansımızı gecip gol attı bir DEFANS oyuncusu icin bundan güzel birsey olamaz heralde

schumici

schumici

Üye
gol atan bi defans oyuncusu maçın adamı seçiliyosa vay halimize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt