Maça Doğru: Real Madrid - Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Maça Doğru: Real Madrid - Galatasaray


36. kez düzenlenen Santiago Bernabeu Kupası'nda Real Madrid ile Galatasaray bu akşam saat 23:30'da karşı karşıya gelecek.

Real Madrid'in gelenekselleşen şöleni Santiago Bernabeu Kupası'nda bu sezonki rakip Galatasaray olacak.

Maç Bilgisi
Real Madrid - Galatasaray
Tarih: 18.08.2015
Saat: 23:30
Yayın: D-Smart 77. Kanal

Santiago Bernaberu Kupası Hakkında
1911-1927 yıllarında formasını giydiği Real Madrid Kulübü'nün, 1943'ten yaşamını kaybettiği 1978 yılına kadar başkanlığını yapan Santiago Bernabeu'nun anısına yapılan turnuva, ilk kez 1979'da düzenlendi. 1. Santiago Bernabeu Kupası'nı, finalde Hollanda'nın Ajax takımını 2-0 yenen Alman kulübü Bayern Münih kazandı.

Her yıl Ağustos sonu ile Eylül başında sezona hazırlık amacıyla organize edilen turnuvada, 1985'e kadar 4 takım mücadele etti. 1986'da da 4 takımın yer aldığı kupa, 1987'den itibaren Real Madrid ile davet ettiği kulüp arasında oynandı. Turnuvaya, kulübün 100. kuruluş yıl dönümü olan 2002'de bir seferliğine 4 takım katıldı.

Galatasaray Madrid'de
Galatasaray kafilesi, dün akşam saatlerinde Madrid'e ulaştı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu önderliğinde 20:30'da Real Madrid antrenman tesislerinde basına kapalı bir idman gerçekleştiren sarı kırmızılılar maç için hazırlıklarını tamamladı.

Galatasaray'ın Real Madrid ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, Burak Yılmaz, Felipe Melo, Hamit Altıntop ve Aurelien Chedjou İspanya kafilesinde yer almadı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Madrid kamp kadrosuna aldığı isimler şöyle:

Fernando Muslera, İsmail Çipe - Alex Telles, Hakan Balta, Lionel Carole, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu - Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Olcan Adın, Emre Çolak - Umut Bulut, Lukas Podolski

İki Takımın Hazırlık Maçı Karnesi
İtalyan Carlo Ancelotti'den boşalan teknik direktörlük görevine İspanyol Rafael Benitez'in getirildiği Real Madrid, Santiago Bernabeu Kupası öncesi oynadığı 7 hazırlık maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Spor Toto Süper Lig 2015-16 sezonuna, Medicana Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak başlayan son şampiyon Galatasaray, çıktığı 5 hazırlık maçının 4'ünü kazandı, birini ise kaybetti.

Galatasaray Real Madrid maçı bu akşam saat 23:30'da başlayacak. Mücadele D-Smart 77. kanaldan naklen yayınlanacak.
 

Benzer Konular



Üst Alt