Maça Doğru: Galatasaray - Denizlispor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qurbuz

qurbuz

Üye
    Konu Sahibi
Maça Doğru: Galatasaray - Denizlispor



Turkcell Süper Lig 2008-2009 sezonunun ilk haftasında Galatasaray, Denizlispor’u konuk ediyor. 23 Ağustos Cumartesi günü, saat 19:00'da Ali Sami Yen Stadı’nda yapılacak maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, sakat ve cezalı raporu, hava durumu ve istatistikler...

MAÇ HAKKINDA
Maç: Turkcell Süper Lig - 1. Hafta
Stat: Ali Sami Yen
Tarih: 23 Ağustos Cumartesi / 19.00
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu
Sakatlar: Uğur Uçar (Galatasaray), Selahattin Kınalı, Engin Memişler (Denizlispor)
Hava Durumu: Maç günü İstanbul’da az bulutlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek sıcaklık 35, en düşük ise 24 C derece olacak.
Canlı Yayın
TV: Lig TV
İnternet:

Galatasaray
Turkcell Süper Lig 2007-2008 sezonunun şampiyonu Galatasaray, transfer döneminde önemli oyuncuları bünyesine kattı. Transfer döneminde teknik direktörlüğe Michael Skibbe’nin geldiği Galatasaray’da, Portekizli defans oyuncusu Fernando Meira, Avustralyalı orta saha ve forvet oyuncusu Harry Kewell ve İtalyan kaleci Morgan de Sanctis takıma katılan yabancı transferler oldular. Bunun yanında Kartalspor’dan forvet Yaser Yıldız, Çaykur Rizespor’dan orta saha oyuncusu Ferdi Elmas ve Werder Bremen’den sol kanat oyuncusu Alparslan Erdem de takıma katıldılar.

Galatasaray, sezon öncesi oynadığı karşılaşmalardan Süper Kupa finalinde Kayserispor'u 2-1 mağlup ederken, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Steaua Bükreş ile İstanbul’da 2-2 berabere kaldı. Galatasaray'ın Bursa’da Bursaspor ile oynadığı hazırlık maçı ise golsüz sonuçlanmıştı. Galatasaray Almanya’da yaptığı hazırlık karşılaşmalarında ise 1860 Munich ile golsüz berabere kalmış, 1899 Hoffenheim’e 2-1 mağlup olmuş ve Gent ile 0-0 berabere kalmıştı.

Galatasaray Son 5 Maç
Galatasaray 2-1 Kayserispor (TFF Süper Kupa)
Galatasaray 2-2 Steaua Bükreş (Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 1. Maçı)
Bursaspor 0-0 Galatasaray
Galatasaray 0-0 1860 Munich
Galatasaray 1-2 1899 Hoffenheim

Denizlispor
Turkcell Süper Lig 2007-2008 sezonunu topladığı 45 puanla 7. sırada bitiren Denizlispor transfer döneminin en hareketli takımlarından biriydi. Teknik direktörlüğe Ali Yalçın’ın geldiği Ege ekibinde Yusuf Şimşek ve Gökhan Güleç Bursaspor’a, Fatih Egedik ve Zafer Demir Konyaspor’a, Serhat Gülpınar İstanbul Büyükşehir Belediye’ye, Souleymanou Hamidou Kayserispor’a, Bülent Ertuğrul Eskişehirspor’a ve Julio Cesar Kocaelispor transfer oldular. Takımdan ayrılan tecrübeli oyuncuların yerini genç ve altyapıdan yetişen oyuncularla doldurmayı tercih eden Denizlispor ayrıca Bursaspor’dan kaleci Vega, Hacettepe’den Ali Bayraktar, Sakaryaspor’dan Ercan Yaman ve Sarıyer’den Musa Yılmazer’i transfer etti. Denizlispor’un yabancı transferleri ise şöyle; Portekizli defans oyuncusu Calixto Couto, Sparta Rotterdam’dan forvet oyuncusu Darryl Roberts, Rio Da Clara’dan orta saha oyuncusu Daniel Braga.

Galatasaray ile Denizlispor, bu maçla beraber Turkcell Süper Lig’de 35. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 34 maçtan 21'ini Galatasaray galibiyetle kapatırken, 5 maçı Denizlispor kazandı, 8 maç da eşitlikle sona erdi. Galatasaray'ın toplamda attığı 60 gole, Denizlispor 28 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan iki karşılaşmayı da Galatasaray 2-1’lik sonuçlarla kazanmıştı.

Son Maçlar
Denizlispor 2-0 Manisaspor
Denizlispor 1-1 Konyaspor
Denizlispor 5-0 Denizli Belediyespor
 


Salihyet

Salihyet

Üye
Denizlinin galatasaray'a direndiği bi maç görmedim, yine aynı şekilde gelenek bozulmaz galatasaray elini kolunu sallaya sallaya alır.. ztn denizlinin hali perişan :) bir zamanlar antrenmanlara çıkmayan futbolcular şimdi takıma katıldı, bakalım yeni sezonda paralarını alabileceklermi..
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
kayserispor maçından sonra iyi bir tempo tutacağını düşündüğüm galatasaray bu maçı alacaktır..
 
isinbayeva

isinbayeva

Üye
favoris gs ama bizi herkes yenmek istediği için maç zor olur
 
Hellboy®

Hellboy®

Üye
Galatasaray zorlanmadan kazanacaktır ;)
İnsallah bu galibiyet Steau macına moral olur
 
arslansem

arslansem

Üye
Denizlisporu 2006 yılında ezeli rakibimize taktığı çelme ve gelen şampiyonluktan ötürü seviyoruz.Umarım güzel zorlu ve 3 puanlık bir maç olur bizim için :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt