MAC Adresim boş

Sponsorlu Bağlantılar

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
MAC Adresim boş
Evet arkadaşlar büyük bir sorunum var kullandığım Huwaei E172G modemin MAC adresi ipconfig /all gözüküyor ama boş (Karşılığı yok) gösteriyor.

Ben bunu nasıl kaldırabilirim ve ya buna nasıl MAC atayabilirim bunu telefon olarak çevirmeli görüyor ve ya başka bir cihazı nasıl öncelik verebilirim MAC adresi olandan internete bağlanıyormuş gibi gösterebilirim acaba.

Sanal kurdum ama onun üzerinde bağlandığımı gösteremedim. Hotspot vb. dağıtamıyorum.

merlin19

merlin19

Üye
aldığın yere geri ver o modemi Mac adressiz modemmi olur? olursa nasıl nete çıkış yapar? :D sıkıntılı mac adresleri evrensel ve tektir asla ve asla 2. bir cihazda kullanılamaz kullansanda sıkıntı doğurur hede bu bir modemse

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
Çevirmeli bağlantılar eski protokol kullandığı için MAC satırı var ama adresi yok :( ...

merlin19

merlin19

Üye
çevirmeli modem mi eğer kast ettiğin adsl olmadan önceki devirden kalan modemse zaten çalışmaz :D ama modem arayüzünden resimler çek derim yada tam modelini yaz kurulumuna bakalım belkide yazılımı güncel değildir diyecem ama baktığımda yazdığın modeme Usb modem çıkıyor doğrumudur?

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
Evet USB Modem ondan sorunum var ... Bilgisayara modem şeklinden ziyade çevirmeli bağlantı şeklinde bağlanıyor.

merlin19

merlin19

Üye
ah be kardeşim şundan mı ?
eğer bundan ise bunlar adsl olayı yok ki? bunlara simkart takıyorsun yani Vınn gibi birşey programı var turkcell avea vodafone falan kurup bağlan diyorsun bununla normal adsl olmazki

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
Avea jet üzerinden alabiliyorum ama E172 turkcel vınn mesela onda yok sanal ağ ile denedim ideralik onun mac adresi var umarım sorun olmaz :( ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt