deathsinger
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hafıza kartı sorunlu olabilir başka bir kartla dene dorun devam ederse formattan başka çare kalmıyor sanırımHenüz hayır.
Merhaba arkadaşlar. Sorunumu bu alana yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın eğer yanlış yere açtıysam, mümkünse oraya taşırsanız şükranlarımı sunarım.
Arkadaşlar problem şu. Telefonum Galaxy s4'te 2 gün önce başlayan problem bu. Kamerayı açınca Maalesef Galeri Durdu diyor. Bazen de açılınca kamera ekranında siyah bir görüntü var yani hiçbir görüntü almıyor. Sorunun ne olduğunu hala anlamadım. Ayrıca bugün gittim format attırdım 5 lira verdim aptal gibi bende biliyorum format atmayı herif bir şeyler kazanmak için yaptı herhalde. Orada kamera çalıştı fakat eve geldim Kamera'yı açtım fakat yine ekran siyah idi. 1-2 denememden sonra Maalesef Galeri Durdu hatası aldım. Şöyle bir durum var ki içerisinden hafıza kartını çıkartınca Kamera'yı çalıştırınca görüntü geliyor. Telefonu 2 ay önce aldım Kore malıdır başta böyle bir problem yokken yani Hafıza kartı takılıyken gene çıkıyordu fakat şimdi çıkmıyor. Takınca siyah ekran oluyor 1-2 kez deneyincede Maalesef Galeri Durdu hatası alıyorum. Lütfen yardım edin inanılmaz sinir oldum bu olaya. Teşekkürler.Flood olacak ama lütfen az bir şey bakın şu konuya lütfen çok yardıma ihtiyacım var.
Aynı sorunu yaşayan bir arkadaş 70 TL'ye cihazın kamerasını değiştirtmiş. Sanırım sanada o yol görünüyor hocam. Geçmiş olsun.Hiçbir şey değişmedi. İlk beş dakika düzeldi, yeniden "Maalesef Galeri Durdu" hatası verdi.
fabrika ayarlarına döndür
Aynı sorunu yaşayan bir arkadaş 70 TL'ye cihazın kamerasını değiştirtmiş. Sanırım sanada o yol görünüyor hocam. Geçmiş olsun.
Hocam cihaza Custom Rom atıp deneme yap istersen. Yine sonuç alamazsan garantiye gönderFormat attım, hem fabrika ayarları hem de flash attım. Düzelme yok.
Hocam problem kameradan kaynaklanmıyor. Benim ve telefon tamiratçısının tahminine göre sistemle alâkalı.
Hocam cihaza Custom Rom atıp deneme yap istersen. Yine sonuç alamazsan garantiye gönder
Custom Rom atıp denersen sorunun çözülebilir. Denemende fayda var.Hocam Kore malı bu garantisi yok. Telefoncuya götürdüm güncelleme yazılımı mıdır nedir onu yükleyince sorun çözülecekmiş, daha öncede aynı şikâyetle gelenler olmuş. Eğer sizin bir çözümünüz varsa lütfen irtibatı kesmeyin, ayrıca bu kadar yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.Cozume kavusmadi arkadaslar yardim edin. Bir yere gittim 40 lira masraf felan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?