Merhaba arkadaşlar. Ben al.anyadayım ve m9 var. Iki gün önce güncelledim. 26. Ocaktan belli güncelleme var diye bilgi vardi telefonumda. Ama hic memnun kalmadım. Ayarlardan ekranın otomatik dönmesi açık olmasına rağmen ne fotoğraflarda nede videolarda döndermiyor ekrani. Ayriyeten netten indirdigim filimi android 5.1 varken cok kaliteli gösteriyordu. Şimdi marshmallow 6.0 da ayni videoyu çok kalitesiz gösteriyor. Telefon ayni, video ayni ama 6.0 iyi deyil. Tek güzel olan şey, yüklü proğramların bütüm haklarını, nasıl deniyor, bütüm izinleri engelliyebiliyorsun. Yani mesela fanatik gastesinin resimlere hafızaya kameraya telefon rehberine erişebilirliğini komple kaldırabiliyorsun. Artik fanatik programını açınca reklam falanda gelmiyor. Zaten benim rehberim ve resimlerim kimseyi alakadar etmez. Genede resim ve videolari yan döndermemesi gercekten can sıkıcı. Ayarı kapatıp yeniden açtim ve sonra galeriye girdim, anında komple galeriyi yan yatırdı. Telefonu dik de tutsam yan da döndersem galeri yan yatmış durumda. Ayardan o opsiyonu kapatınca anında galeriyi düz gösteriyor. Ama böyle olmaz.
Yukarıda yanlış basmışım tuşa, ben almanyadayım. Ve burada 26. Ocaktan beri var güncelleme. Bakalım daha ne hatalar çıkacak ortaya. Telefondan çok memnunum ama android 6 dan şimdilik hic deyilim.