m8800 a program veya tema varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgur2183

Üye
    Konu Sahibi
m8800 a program veya tema varmı?
yaa arkadaşlar bu m8800 a program tema hiç bişi yok. telefonun sadece kamera özelliği var.bilenleriniz varsa yardım etsin lüten

ozgur2183

Üye
    Konu Sahibi
m8800 kullanan kimse yokmu yahu?

pasalisago

Üye
Ben m8800 kullanıyorum telefonu aldıgımda bı tane tema vardı tema yuklenıyomu bılmıyorum ama dusuncem tema yuklenmıyor

fosil06

Üye
bende de m8800 var ama hala bi tema bulamadım sanırm sadece wallpaper değişiyor.

avrupayer6

Üye
arkadaşlar m8800 sadece jar. dosyası desteklediği için tema yüklenmiyor ama sonradan gps desteği verebiliyorsunuz telefonunuza eski versiyon ise güncelleme ile de geliyor telefonda sadece gps ve kamera işe yarar başka bir şeyi yok telefonun malesef bende su an kullanmaktayım...

sevecenkral

Üye
bende bu telefondan var 20 tane felan oyun uygulama yukledim calışmakta tema yuklenmiyor

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Tema olmaz java desteklı telefonlar tema sıstemı yoktur not: sony erıcsson harıc :D vede program olarak ekran boyutları m8800 ıle samsung monte aynı oldugu ve dokunmatık oldugu ıcın monteye uygun hersey ondada calısır dıyorum konuyu bıtırıyorum forumda yeterınce monte uygulama oyun vs vs var ındır dene ıstersen hayırlı paylasımlar umarım yardımcı oldum :D

ysfkyn

Üye
arkadaşlar telefona uygun oyunda fazla yok sanırım bendede war ama :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt