M5650 [Lindy] Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

facx

Üye
    Konu Sahibi
M5650 [Lindy] Yardım
Arkadaşlar Duvar Kağıtlarını Telefonumun boyutuna getiremiyorum büyükte küçükte olsa ortalıyo her resmi uzatmıyo kendi çektiklerimde nası düzeltirim ?

• Beğen
Tepkiler: 45sezen

facx

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yrdım etcek ???

facx

Üye
    Konu Sahibi
yuh ya bi yardım etcek yok mu ??????

serhank35

Üye
m5650 skyfire programı varmı

since86

Üye
telefona dikey resimler koyman gerekiyo.. yani 320x240 degil 240x320 gibi..
resim arıyosan google ye veritical wallpaper yaz..
kolay gelsin

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
Arkadaşlar Duvar Kağıtlarını Telefonumun boyutuna getiremiyorum büyükte küçükte olsa ortalıyo her resmi uzatmıyo kendi çektiklerimde nası düzeltirim ?

http://imageshack.us/ sitesinden siteye bi kaç saniyede resmin boyutunu ayarlayıp resimi upload edip istediğin boyuta getirebiliyorsun :oke:

--------------- Ekleme ---------------

yuh ya bi yardım etcek yok mu ??????

herşey sabırla burda zorla herkes yardım edemez

zifftli

Üye
kardesim arkadasların soyledigi senin işini gormez dedigini anladım ben duvar kagıdı yaptıgın zaman tam olmuyor sanırım onu soyluyorsun. ben sana kesin cozumunu soylim.istedigin resmi paintte ac ve boyutunu 527*704 yap dikkat et tam tersi degil. en oy oranını koru orda tik atılmıs durumda onu kaldırıp dediğimi yazar isen istediğin hale gelecektir foto.

özgürözgür

Üye
arkadaşlar samsung lindym var ama tema bulamıorum yardımcı olursanızz sevınırım

canerpolat35

Üye
samsung m5650.. wifi den bağlanmak için ağ kodu 10 haneli. ne 10 rakamdan fazlasını yazıyor ne de 10 rakamdan az şifreyi kabul ediyor bu yüzden internete giremiyorum yardımcı ollursanız şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt