M500 HAKKINDA MERAK EDİLENLER ve DESTEK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emilgen

emilgen

Üye
    Konu Sahibi
M500 HAKKINDA MERAK EDİLENLER ve DESTEK
Arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyorum geçen gün gittim inceledim mesaj yazarken ekrana gelen klavye küçük acaba bunu büyültmek mümkün mü? Birde kamrası yazdığı gibi 2 megapiksel mi? Yani Çin üretimi olduğu için bi düşme var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

emilgen

emilgen

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar yokmu bi cavap:(

Odysseus

Odysseus

Üye
Merhaba

Karakterleri büyütme şansınız yoktur. Kamerası da belirtildiği gibi gerçek 2 Mp'dir.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Emegine sağlık

uluer295

Üye
hayır kameradan cektgınız fotoyu pc ye atın vga oldugunu goreceksiniz

hakan.c

hakan.c

Üye
vga mı??

thegame36

thegame36

Üye
arkadaşlkar bende bu talafonu almayı düşünüyorum sizce nasıl alayımmı

yusufb47

yusufb47

Üye
arkadaşlar sakın bu telefonu almayın çin malları her zaman çürük ve sahte yapımdır benim arkdaşımda aldı o telefondan 1 ay sonra bozuldu benden söylemsesi

jerri

Üye
valla ben aldım benim aldığım telefon ben de 1 ay dayanmıyo du çünkü kaba kullanıyodum ama bunu da aldım merak ettim yere mi düş medi nemde mi kalmadı ama bişşiy yok ben memnunum tabi bazı özellikkleri iyi değil ama ben sevdim bunu :)

mobil61

Üye
bende m500i var daha donanımlı ama m500 daha güzel iphone gibi tel bence al gzl tel donanımlı sorun yaşamazsın

MyPhone de

musty_EsEs

Üye
Arkaddaşlar bu telefonu kesinlikle tawsiye etmiyorum ben aldım 2 hafta kullandım arma yapmamaya başladı gelen aramaları kabul etmedi tel kapalı gibi gözüktü garantiye gönderdim 3 haftadır geelmedi daha

isosun

Üye
Kardeşim bu neya biri alın diyo biri almayın diyo ne yapacağımızı şaşıyoruz alalım mı almayalım mı?

komandoben

komandoben

Üye
odysseus. sayın abicim bnde myphone m72 var myphone nin sitesine girdim java desteği var gözüküyor ve eğlence kısmında nes game var yani ne demek bu bnm telefonuma göre uygulama varsa nerden indirebilirim biliyor musun
[email protected]

quarelsome

Üye
BU ALMADAN ETMEDEN YORUM YAZANLAR ÇÜRÜK ÇIKIYO DİYENLER NOKIADA SAMSUNG DA HİÇMİ ÇIKMIYO. KARDEŞİM M500 AL SONUÇTA MYPHONE SEKTÖRÜNDE ÖDÜL ALMIŞ Bİ ÜRÜN, KİMSEYİ DİNLEME BENDE M15 MODELİ VAR 2,5 AYDIR KULLANIYORUM BİR TEK SORUNUM DAHİ OLMADI VEDE ÇİN DEGİL TÜRK MARKASIDIR İÇİN RAHAT OLSUN:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt