ali54st Üye hattınız tam çekmediği zaman ses az gelir büyük ihtimalle hattan o zaman o çünkü bende yaşadım o sorunu bizim odada ses az geliyo fakat salonda dediğiniz gibi normal bi baktım hat zor çekiyo odada yani hattan
hattınız tam çekmediği zaman ses az gelir büyük ihtimalle hattan o zaman o çünkü bende yaşadım o sorunu bizim odada ses az geliyo fakat salonda dediğiniz gibi normal bi baktım hat zor çekiyo odada yani hattan
phasan Üye Konu Sahibi mcnpl4' Alıntı: Konuşurken yanlışlıkla sesi kısmış olabilir misin Genişletmek için tıkla ... Onu cok kontrol ettim onda sıkıntı yoktu
mcnpl4' Alıntı: Konuşurken yanlışlıkla sesi kısmış olabilir misin Genişletmek için tıkla ... Onu cok kontrol ettim onda sıkıntı yoktu
mcnpl4 Üye Önceki telefonum öyle diye hoparlör deliklerini temizlemiştim ses yükselmişti baya o telefonda nasıldır bilmiyorum ama tozlanmış olabilir belki
Önceki telefonum öyle diye hoparlör deliklerini temizlemiştim ses yükselmişti baya o telefonda nasıldır bilmiyorum ama tozlanmış olabilir belki
phasan Üye Konu Sahibi mcnpl4' Alıntı: Önceki telefonum öyle diye hoparlör deliklerini temizlemiştim ses yükselmişti baya o telefonda nasıldır bilmiyorum ama tozlanmış olabilir belki Genişletmek için tıkla ... Yardımın için teşekkürler ama sanmam
mcnpl4' Alıntı: Önceki telefonum öyle diye hoparlör deliklerini temizlemiştim ses yükselmişti baya o telefonda nasıldır bilmiyorum ama tozlanmış olabilir belki Genişletmek için tıkla ... Yardımın için teşekkürler ama sanmam
phasan Üye Konu Sahibi Halan arada ahizede ses az cıkıyor genelde dışarda oluyor bunun bi ayarla cözümü varmıdır Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
Halan arada ahizede ses az cıkıyor genelde dışarda oluyor bunun bi ayarla cözümü varmıdır Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi