m2sah Üye Konu Sahibi atakan25' Alıntı: yarısı kaliteli yarısı dandik Genişletmek için tıkla ... O senin taktirin arkadaşım... Saygılar.
atakan25' Alıntı: yarısı kaliteli yarısı dandik Genişletmek için tıkla ... O senin taktirin arkadaşım... Saygılar.
A.F.K Üye saol kardesim siz olmasınız oyunsuz kaldık ister kötü ister dandik ister süper teşşekükkür ediyorum emege saygı
saol kardesim siz olmasınız oyunsuz kaldık ister kötü ister dandik ister süper teşşekükkür ediyorum emege saygı
m2sah Üye Konu Sahibi A.F.K' Alıntı: saol kardesim siz olmasınız oyunsuz kaldık ister kötü ister dandik ister süper teşşekükkür ediyorum emege saygı Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim..
A.F.K' Alıntı: saol kardesim siz olmasınız oyunsuz kaldık ister kötü ister dandik ister süper teşşekükkür ediyorum emege saygı Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim..
ugurgull Üye Tenis oyunu virüslü dikkat digerlerine bakmadım bile ----------Eklendi @ 22:12:52 ---------- Yazıldı @ 22:12:01 ---------- Tenis oyunu virüslü dikkat diğerlerine bakmadım bile
Tenis oyunu virüslü dikkat digerlerine bakmadım bile ----------Eklendi @ 22:12:52 ---------- Yazıldı @ 22:12:01 ---------- Tenis oyunu virüslü dikkat diğerlerine bakmadım bile
m2sah Üye Konu Sahibi ugurgull' Alıntı: Tenis oyunu virüslü dikkat digerlerine bakmadım bile ----------Eklendi @ 22:12:52 ---------- Yazıldı @ 22:12:01 ---------- Tenis oyunu virüslü dikkat diğerlerine bakmadım bile Genişletmek için tıkla ... Virüslü mü? Hocam naaptın ya??? Onca kez indirilmiş kimse virüsten bahsetmemiş herkes memnun. Sen virüslü diyorsun. Zaten simbian s40 sistemi virüs tanımaz ki. 6 yıldır s40 kullandım hiç virüs ile karşılaşmadım. Telefonumdan binlerce oyun geçti..
ugurgull' Alıntı: Tenis oyunu virüslü dikkat digerlerine bakmadım bile ----------Eklendi @ 22:12:52 ---------- Yazıldı @ 22:12:01 ---------- Tenis oyunu virüslü dikkat diğerlerine bakmadım bile Genişletmek için tıkla ... Virüslü mü? Hocam naaptın ya??? Onca kez indirilmiş kimse virüsten bahsetmemiş herkes memnun. Sen virüslü diyorsun. Zaten simbian s40 sistemi virüs tanımaz ki. 6 yıldır s40 kullandım hiç virüs ile karşılaşmadım. Telefonumdan binlerce oyun geçti..