Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
yani kısaca transparan yapmak istiyorsun photoshop yüklü değil olsaydı yapardım hemensüper yaeloptan hıncımı aldım ağzı yüzü mosmor oldu istediğiniz resmi ekleyip dövebilirsiniz bülent ersoy u dövmenizi tavsiye ederim aslan kürkü gibi saçıyla büyük duruyo kafaya oturuyo tam bülent abla(abi)
----------Eklendi @ 11:24:32 ---------- Yazıldı @ 11:17:02 ----------
gençler photoshop bende yüklü değil kullanana varsa şunun kafasını arkada plandan ayırın süper olur sadece kendisi arka zeminden temizleyin kullanabilen varsatam dayaklık
aynen işte bende de yok
yani kısaca transparan yapmak istiyorsun photoshop yüklü değil olsaydı yapardım hemen
unsigned çünkü telefonu sertifikalandırman lazımsertifika hatası veriyo yüklenmiyo n8 telefon((
yüzlerce kez anlatıldı sertifika sorunu sitede arattır sertifika çözümü diye hacklemen lazım yada sertifika alman lazımiyide nasıl olacak şimdi bu
valla dediğim gibi ya hackli firmware atacaksın yada optadan sertifika alıp pcden imzalayıp telefonuna atıp yükleyeceksin başka çözümü yokiyide nasıl olacak şimdi bu
kardeş dedikya yazdıklarımızı okumuyormusun konuyu dagıtıyosuneee bi cevap verecek yokmu n8 nasıl yüklüyecem ben bunu
kardeşim anladığım kadarıyla daha önce bu olaylara girmemişsin şimdi sana anlatmaya kalksak çok sürer sen sitede bi araştır biraz bilgi topla biz sana takıldığın yerde yardım ederiz sıfırdan anlatsak çok uzun phoenix i navifirmi çok anllattık yani yine anlatan arkadaş varsa anlatsıneee bi cevap verecek yokmu n8 nasıl yüklüyecem ben bunu
şu konu sana yardımcı olureee bi cevap verecek yokmu n8 nasıl yüklüyecem ben bunu
Alın bakalım bol bol dövün ama bu zaten dayak yemiş gibinerden buldun bu resmini komedi yaa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu arada oyun için teşekkürler...
----------Eklendi @ 18:03:05 ---------- Yazıldı @ 17:56:52 ----------
uribaju buda senin için
----------Eklendi @ 18:06:10 ---------- Yazıldı @ 18:03:05 ----------
sanırım boynunuda silmek gerekiyo buyrun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?