evet buradayım mustafa teşekkürler söz hakkı tanıdığın için. ben zaten Mesut u kolluyorsun demiyorum ama burada üyeyle yaptığın bir konuşmayı ben nereden bilebilirim bunu hiç düşündünmu? Üye gelip eklediği dosya içine "daha fazlası için cept_eam ziyeret edin" yazmış... Sen Bu üyeye özelden izin vermişsin ben bunu nereden bilebilirim? Ayrıca Bu Mesut aktaş bana pm atıyor biz adminle ortak karar aldık sen kimsinki konumu düzenliyorsun diyor ve yaptığım işlemi düzenliyor. Peki burada kayıtsiz kalarak benim modluğu bırakmama sebep olan sence kim? Mesut'mu yoksa kayıtsiz kalan üst yönetimmi? Ben Eğer pislik çıkarmak istesem Mesut'un yaptığı işlemi tekrar değiştirirdim ama yapmadım gittim şikayet ettim ama suçlu yine ben! sen bana ne demiştin biz bir takımız sana yapılan bize yapılmış demektir ama bana yapılan sadece bana yapılıyor kimse Bu Adam niye modluğu bırakmayi talep ediyor diye sormuyor! Bir düşünün erol ile olan olayımızı erol benim sildiğim mesajı gösterime açmıştı ben buna içerledim yaptığı işlem hoşuma gitmedi ama yaptığı işlem üzerinde değişiklik yapmadım! Peki yapsam ne olurdu? Erol şu cevabı kabul edermiydi Mesela Ozan; erol böyle şeyleri kafaya takma bahadır faydalı bir mod arada bir senin işlemlerini düzenleyebilir görmezden gel! Mesela Ozan erol'a böyle birşey dermiydi hayır demez Çünkü böyle bir gerekçe olamaz üye faydalı diye yönetime gider yapamaz küfürün cezası varsa Mesut'unda yaptığı terbiyesizlığinde cezası olması gerekiyor!
Adam bana küfür etmedi ama bunu küfür olarak alırım ben, bir örnek daha vereyim mustafa... Mesela patronun odasına girdin ve sana fırça attı dışarı çıkarken "kapıyı hızlıca çarptın"! Bunun anlamı nedir (adama küfür etsen seni işten atmaz ama Bu sebeple atabilir) ışte Mesut'ta bunu yaptı! ben "yaptığım işlemi şikayet et" Dediğim halde gitti konuyu tekrar düzenledi bunu kasten beni takmadiğini belirtmek için yaptı! Buna göz yummak yinede içinize siniyorsa Dediğim gibi ben ayrılmıyorum siz Bu sebeple beni modluktan alıyorsunuz.