M.A.R.S Online'a başladım

Sponsorlu Bağlantılar

HeLL_BoY-TR

Üye
    Konu Sahibi
M.A.R.S Online'a başladım
Herkese merhaba,

Çok uzun süredir Wolfteam adlı oyunu oynuyordum ama özellikle son bir kaç ayda çıkan saçma sapan hileler (aim bot, uçma gibi) yüzünden oyunu bıraktım bir kaç arkadaşımla birlikte... Şimdi M.A.R.S Online diye bir oyuna başladım ama oyunun bazı inceliklerini öğrenmem gerekiyor... Bu forumda oynayan varsa bana bilgi verebilir mi oyun hakkında? Şimdiden teşekkürler... :)

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Ben bi ara oynadım.Oyun çok güzel.Grafikler bir online shooter oyununa göre süper.TPS mdu çok hoş.Oyunda incelik pek yok aslında.Klasik yani silah al yaratıkları vur.

HeLL_BoY-TR

Üye
    Konu Sahibi
Ben bi ara oynadım.Oyun çok güzel.Grafikler bir online shooter oyununa göre süper.TPS mdu çok hoş.Oyunda incelik pek yok aslında.Klasik yani silah al yaratıkları vur.
Çok sağolun hocam... Klasik diyorsanız tam benim iş... :)

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Stories modda var(yani klasik) pvp mpdda var her ikiside guzel.

Annie

Üye
oyun cok hos ben cok begendım. bayagıda oynadım falan turnuvaları oluyor bu hafta sonu final oynucak takımlar var facebook sayfalarında detaylar var. oyunu denemelisin bence deger ;

HeLL_BoY-TR

Üye
    Konu Sahibi
oyun cok hos ben cok begendım. bayagıda oynadım falan turnuvaları oluyor bu hafta sonu final oynucak takımlar var facebook sayfalarında detaylar var. oyunu denemelisin bence deger ;
facebook sayfasının adresini alabilir miyim? bulamadım aradım da...
Stories modda var(yani klasik) pvp mpdda var her ikiside guzel.
PVE bölümünü diyorsunuz sanırım stories derken. zaten ordan çıkmıyorum desem yeridir, özellikle kleopatra haritasında müthiş maçlar dönüyor :D

• Beğen
Tepkiler: AlexsandroZ
AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
facebook sayfasının adresini alabilir miyim? bulamadım aradım da...
PVE bölümünü diyorsunuz sanırım stories derken. zaten ordan çıkmıyorum desem yeridir, özellikle kleopatra haritasında müthiş maçlar dönüyor :D

Aynen ya süper.İstersen gel skypetan beraber oynayalım bir arkadaşım daha var.

Takipçi Satın Al

Üst Alt