ben orta seker yani idare gitti. fizik 15 net kimya 18 net biyo.. 21 net
patatos Üye Konu Sahibi Lys 2 nasildi ben orta seker yani idare gitti. fizik 15 net kimya 18 net biyo.. 21 net
patatos Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Fen yarın değil miydi Genişletmek için tıkla ... yoo bugun girdik yarin ki bi soxelci sinaviydi felsefe mi ne
Türe' Alıntı: Fen yarın değil miydi Genişletmek için tıkla ... yoo bugun girdik yarin ki bi soxelci sinaviydi felsefe mi ne
HAM ZA Üye patatos' Alıntı: yoo bugun girdik yarin ki bi soxelci sinaviydi felsefe mi ne Genişletmek için tıkla ... yarın lys3 var edebiyat coğrafya
patatos' Alıntı: yoo bugun girdik yarin ki bi soxelci sinaviydi felsefe mi ne Genişletmek için tıkla ... yarın lys3 var edebiyat coğrafya
Türe Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - OğuzcanAbi' Alıntı: Sinav iyi gecti benim sonuclara bakmadim 25 civari bekliyorum hepsinden Genişletmek için tıkla ... baya iyiymiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - OğuzcanAbi' Alıntı: Sinav iyi gecti benim sonuclara bakmadim 25 civari bekliyorum hepsinden Genişletmek için tıkla ... baya iyiymiş
mcnpl4 Üye yanlislikla videoya basmayim diye temkinli kaydirdim sayfayi kimya haric iyi gecti ama bakmak istemiyorum erken aciklancakmis zaten
yanlislikla videoya basmayim diye temkinli kaydirdim sayfayi kimya haric iyi gecti ama bakmak istemiyorum erken aciklancakmis zaten