Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İletişim ve Randevu

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İletişim ve Randevu
Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi iletişim adresi ve randevu alma işlemleri yanı sıra telefon numarası da burada.

Hastanemiz malum 1987 seneninde 150 yataklı Devlet hastanesi olarak hizmete açıldı. 1988 seneninde asistan eğitiminin başlamasıyla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ismini aldı. 2000 seneninde Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ismini aldı. Hastanemiz 2012 Ocak ayı itibari ile 10 ayrı binada hizmet verilmektedir. 706 yatak kapasitesi ile 23 muayenehanede tıpta ihtisas talebelerine eğitim verilmesinin yanı sıra hastalara üçüncü basamak sıhhat hizmeti de sunulmaktadır.

Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi işinin en mukaddes görev olan can kurtarmak şuuruyla bugünleri yarınlara hazırlayan lider bir sıhhat kuruluşudur. Çağın gereği olarak ileri tıp teknolojilerini kullanarak muayenehane uygulamalarda hızlı ve doğru tanıya erişerekhastalarımıza en iyi rehabilitasyon modalitelerini sunmayı kendine emel edinmiştir. Uluslar arası çalışma ve araştırmaların kılavuzluğunda üstün niteliklerle donanmış uzman hekim yetiştiren hastanemiz, sıhhat sektöründeseçenek edilen referans sağlık kurumu olmayı kendine görev edinmiştir.

Hastanemizin Cerrahi muayenehaneleri Kanser tanı ve rehabilitasyon evresinde aktüel bilgi ve deneyimleri ile hastalarımız için şifa kaynağı olarak hizmet sunmaktadırlar. Ayrı olarak Işınım Onkolojisi Muayenehanesi’nde Cyberknife, Rapidarc, IMRT gibi ileri teknoloji aletlerin yanı sıra Tıbbi Onkoloji kliniğide robotik aletlerle donatılmış olduğundan hastalarımıza son derece çağdaş ortamlarda doğru ve eksiksiz hizmet sunulmaktadır.

Türkiye’nin en büyük ve donanımlı Yara ve Yanık Tedavi Merkezine sahip olan hastanemizde yanık ve yara tedavisi ile ilgili çok başarılı sonuçlar alınmaktadır. Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezimizde ise yara tedavisi konusunda eksiksiz hizmet sunulmaktadır.

Uzuv Nakli Merkezimizde böbrek nakilleri başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir.
 


Üst Alt