Lütfennn yardim edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Lütfennn yardim edin...
SELAMUN ALEYKÜM...Lg optimus l9 telefonum var bugün hafıza kartı aldım ve telefona taktım müzikleri videoları falan hafıza kartına taşıdım ama uygulamaları taşımaya kalktığımda (sd karta taşı) diye bişey yok şimdi diyeceksiniz her uygulama sd'ye taşınmaz diye ama bendeki sorun hiçbir uygulama taşınmıyor ve telefon sd kartı external sd yani telefonla tümleşik olarak görüyor harici olarak görmüyor acaba bilgisi olan biri bana yardım edebilir mi şimdiden teşekkürler...

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
LG online destek ile bu sorunu görüştüğümde (uygulamalar sd karta taşınamamaktadır) diye bir cevap aldım ve ilk defa lg telefon aldığıma pişman oldum.böyle saçma birşey olabilir mi o zaman neden lg telefonlarına sd kart yuvası yapıyor hiç yapmasın nasılsa bir işe yaramıyor...

MrExpert

MrExpert

Üye
Tam bilmiyorum ama forumda sanki çözüm yolu vardı :hmmm

SoniCBomB

Üye
Bazı sd kartlar telefona uymayabilir. sd kartı telefona taktıgında sd(veya tf) card in yazıyormu ?

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
tek yol telefonu rootlamak ondada garanti gittiği için hiç kalkışmadım...
--------
telefon sd kartı tanıyor hatta video kaydını falan sd ye yapıyor ama iş uygulama taşımaya gelince işte film orda kopuyor...

furkey

Üye
Lg ile alakalı bir sorun değil bu

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
lg ile alakalı deil diyorsunda diğer bütün markalarda uygulamaların tümü olmasa bile çoğu taşınıyordu lg'de hiçbiri taşınmıyor ayrıca taşı diye bir seçenekte yok zaten :bilmm

furkey

Üye
lg ile alakalı deil diyorsunda diğer bütün markalarda uygulamaların tümü olmasa bile çoğu taşınıyordu lg'de hiçbiri taşınmıyor ayrıca taşı diye bir seçenekte yok zaten :bilmm

Bende de yok mesela. Sürümden sürüme değişiyordur bence O.

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa android kullanmaya başladım ama bu ilk hayal kırıklığı oldu:angry:, o beğenmediğimiz symbianda bile yüklerken soruyordu sd'ye yükleyeyim mi diye resmen yazık yani boşuna sd karta para veriyoruz... :kotu:

ka_za

ka_za

Üye
ilk defa android kullanmaya başladım ama bu ilk hayal kırıklığı oldu:angry:, o beğenmediğimiz symbianda bile yüklerken soruyordu sd'ye yükleyeyim mi diye resmen yazık yani boşuna sd karta para veriyoruz... :kotu:

Tasımak icin rootlaman lazım telefonu olaya öyle bakarsan isletim sistemsiz javalarada kuruluyodu hafiza kartina. Olay lg yle alakalıda degil her android telefonda boyle bu olay. Ayrıca bi bunun için qndroidde karalanmaz bence

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
telefon daha 2 aylık olmasa root yapacağım ama brick olur diye korkuyorum neyse şimdilik böyle idare edeceğiz artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt