LUTFENNN.ridge racer 3d yukledim, uninstall yapamiyorum, izin vermiyor? nedennn?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hal.hal.hal

Üye
    Konu Sahibi
LUTFENNN.ridge racer 3d yukledim, uninstall yapamiyorum, izin vermiyor? nedennn?
selam arkadaslar,
ridge racer yukledim, simdi uninstalla izin vermiyor telefon ve yeni ridge racer yuklemeye de izin vermiyor.
Cozumu nedir, bilen varsa yardim etsin lutfen..

toprakumit

toprakumit

Üye
Telefonu açığ kapattığın zaman aynısı oluyosa... Silmek için dosya programları iidir... Bide bunu dene...

hal.hal.hal

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim ama cok gariptir.
Nedeni de ayni versiyon bir baska program indirdim onu da kurmak istedim kurulmadi. Telefonu iki uc kere actm kapadim olmadi, baska versiyon program yukledim kaldirdim, tekrar telefonu actim kapadim.
derken nasil oldu anlamadim, tekrar ayni versiyonu yuklemeye calistim ve yuklendi ve de kaldirdim.

Yani bir program kaldirilamiyorsa ayni versiyon baska program ile kaldirilabiliyor. En iyisi bu.

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşım bir programda install programının yanında bide unistall programı var!!! Program yüklü iken unistall devreye girer.. (Hani sorarya onar-tekrardan yükle-remove(sil))... Tabiki en ii çözüm tekraradan aynı proyu yükleyerek silmek fakat benim aklımada gelmedi neyse çözdün ya sen ona bak :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt