lütfennn n97 için coreplayer bulun bana abileeeer imdattt yoksa ne yaparım 32+16 gb yiiii lütfeeeen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilnevzat

Üye
    Konu Sahibi
lütfennn n97 için coreplayer bulun bana abileeeer imdattt yoksa ne yaparım 32+16 gb yiiii lütfeeeen
lütfennn n97 için coreplayer bulun bana abileeeer imdattt yoksa ne yaparım 32+16 gb yiiii lütfeeeen:vur

swango

swango

Üye
aşağıda verdiğim linki dene,,,programı indir..Yalnızzzzz telefonundaki uygulama yöneticisi>ayarlar>yazlım yükleme tümü ve çevrimiçi servis kontrolü açık olsun...programı indirip telefonuna kurarken normal şekilde kur,,,program kurulurken internete bağlanıp çevrimiçi sertifika kontrolü yapacak "1"kontörün gider..sonra program telefonuna kurulur...ben 1 hafta uğraştım bu kadar basitmiş...yalnız benim tel N82 Black v31.0.016>v2.8.9 bilgin olsun..hem bu sitede istemediğin kadar imzalanmış software bulabilirsin üstelik ücretsiz....kolay gelsin..

sinan 2

Üye
kardeş senin aradın ikitelli 212de var

Anqer-X

Anqer-X

Üye
kardeş n97 arayuz sorunu var henuz s60v5 ıcın core player yok ben googleyı altust ettım bulamadım ...yada 2.0 versıyonu var oda ucretlı suan

fedata

fedata

Üye
usta 32 gb boşa gitmez bilgisayrdan format factory programını kullanıp videolarını istediğin formata çevir at telefona.core player yok s60v5 için.geleceği de yok.coreplayer bu aralar sessiz :S

agit_cudi

agit_cudi

Üye
kardes n97 ıcın core yok ben tam 3 hafta araştırdım bulamadım ama sen july player kullan oda ısını gorur ben kullanıyorum cok ıyı de calısıyor...:ehe:naughty:

izmitli1983

izmitli1983

Üye
aynen bende aradım bulamadım bulan varsa söylesin bizde yükleyelim sen en iyisi video converter programlarıyla telefona uygun hale getir izle aynen benim yaptığım gibi :)

halilaltungul

Üye
ne bu n95 canavar gıbı bu ne sacmalık adam gıbı bı cıhaz yapmadılar gıttı

semihh95

semihh95

Üye
varmı bir gelişme

Afşın

Afşın

Üye
core player şart değil aynı onun gibi işlem yapan başka bir program yok mu arkadaşlar .?

- - - Eklendi - - -

core player şart değil aynı onun gibi işlem yapan başka bir program yok mu arkadaşlar .?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...