Lütfenn yardımcı olun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozlem_ozlem

Üye
    Konu Sahibi
Lütfenn yardımcı olun
6300 telefonum var açılıp kapanıyodu programı çökmüş dedililer yaptırdım aradan 5 gün geçti tekrar bozuldu aynı şekilde neden böyle oldu lütfen yardımcı olur musunuz

trombonist

Üye
Sorun Telefonunun üretiminde ya yenisini alacaksın yada telefonun içini değiştireceksin.

ozlem_ozlem

Üye
    Konu Sahibi
benim eski bi bataryam var onu bgün takayım dedim yeniyi çıkırdım eskiyi taktım ve yine bozuldu bataryadan olabilirmi

--------------- Ekleme ---------------

yani kesin olarak mı üretimde hata var:( düzelmezmi tekrar program yüklettim

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Tekrar yazılım yüklenirse düzelir.bazı cihazlar böyledir arıza yapar garantisi var ise geri verin cihazı.

ozlem_ozlem

Üye
    Konu Sahibi
bi kez yazılım yükledim dediğim gibi beş gün sonra tekrar bozuldu bugün tekrar yüklettim bozulurmu diye korkuyorum telefonum çok kıymetlimdir:) neden programçöker yine aynı şekilde bozulrmu ve ikinci kez neden bozuldu bunları merak ediyorum dediğim gibi diğer telefonun bataryasını taktıktan sonra tekrar böyle oldu ondanda olabilirmi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
batarya uyumlu mu telefona?

ozlem_ozlem

Üye
    Konu Sahibi
oda nokia batarya ama başka telefonun bataryası arkadaşın dediği gibi içini değişmeme gerek varmı tekrar mı bozulur telefon

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
başka telefon derken 6300 mı? genelde 6300 ların bataryası yanlış hatılamıyorsam bl-5c olur.

ozlem_ozlem

Üye
    Konu Sahibi
iliside bl-4c

--------------- Ekleme ---------------

ikiside bl-4c

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
sorun bataryada değil sanırım cihazda

ozlem_ozlem

Üye
    Konu Sahibi
bu tekrar bozulacakmı demek musasesin dediği gibi telefonun içimi değiştirilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt