Lütfenn 1 Kişi Yardım Etsin Çıldırmak üzereyim Lütfennnnnnnnnnnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ysatxE

ysatxE

Üye
    Konu Sahibi
Lütfenn 1 Kişi Yardım Etsin Çıldırmak üzereyim Lütfennnnnnnnnnnn

Telefonuma Flas Attım Phonix %de 98 de kalıyor Ve bağlantı hatası Veriyor ...

JAF İle yaptığım Zaman ise REsimde gördüğünüz Hatayı Veriyor Lütfen Bana Yardım Edinn Lütfennnnn :vur:vur:vur:vur

hitafnalsa

Üye
Önceki fw sürümün 52.0.101 miydi 52.0.007 miydi? Ondan dolayı olabilir belki.

openstar

openstar

Üye
Bağlantı yaptığın usb bağlantı noktasını değiştir. Jaf telefonu görmüyor. phonexde bu yüzden yarıda kalıyor olabilir..Telefonu bulması için kısaca açma düğmesine basmayıda unutma..

ModderFurkan

Üye
Bağlantı yaptığın usb bağlantı noktasını değiştir. Jaf telefonu görmüyor. phonexde bu yüzden yarıda kalıyor olabilir..Telefonu bulması için kısaca açma düğmesine basmayıda unutma..

Bu Downgrade çünkü benim de başıma gelmişti.v52.0.101 yükleyip tekrar .007 yüklemek istediyse bu hatayla karşılaşmıştır :bigstar:

openstar

openstar

Üye
Bu Downgrade çünkü benim de başıma gelmişti.v52.0.101 yükleyip tekrar .007 yüklemek istediyse bu hatayla karşılaşmıştır :bigstar:

yukardaki hatada telefonun cevap vermediği yazıyor..Telefonu görmediği yani.. 101 den 007 ye dönüşmüdür bilmem, onu o vatandaş söyleyecek.. tabi konusuna bakarsa..

hitafnalsa

Üye
yukardaki hatada telefonun cevap vermediği yazıyor..Telefonu görmediği yani.. 101 den 007 ye dönüşmüdür bilmem, onu o vatandaş söyleyecek.. tabi konusuna bakarsa..

kardeşim sende uyarının altındaki işlemlere bakarsan pc telefonu görmüş ve dosyaları telefona atmış zaten. Burdaki sorun bencede downgrade. Yalnız konuyu açan vatandaştan haber alınamıyor o kadar da yalvarmış konu başlığında:D

openstar

openstar

Üye
kardeşim sende uyarının altındaki işlemlere bakarsan pc telefonu görmüş ve dosyaları telefona atmış zaten. Burdaki sorun bencede downgrade. Yalnız konuyu açan vatandaştan haber alınamıyor o kadar da yalvarmış konu başlığında:D

her neyse önemli değil anlaşılan..

ysatxE

ysatxE

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize Teşekkür Ederim ArkadaşLar özür Diliyorum Sizden Konuyu Açtım Telefonu Servise götürdüm korkudan :) 30 Milyon Verince Kendi Kendine İyileşti :) ama hepinize Binlerce kez teşekkür ederim...

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
sorununun cozuldugune sevim. Ama tel konusunda hemen tamir deme bence bircok yöntem var

ModderFurkan

Üye
evet arada bozmak bazı şeyleri öğrenmek için bnce çok gzel bşey

ysatxE

ysatxE

Üye
    Konu Sahibi
Size Şöyle Diyim ArkadaşLar v52.0.101 den tkrar v52.0.107 NasıL Gece BiLirim Aynı HatayLa Tekrar KarşıLaştım :S Önceden Çok Rahat Yapa Biliyordum ama Artık olmuyor :S :vur:vur:vur:vur

ReQueM87

Üye
ya şu downgrade işini nasıl yaparız. kafayı çizmek üzereyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt