esqalsiz
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardes youtube de izledm sankiyabancı sitelerde adamlar yapms baya degsklk. omega gb vs ismlere gerek yok diye dusunuyrm.ama emegnze saglk genede
3 ekranı unut kardeşimHenüz 3 ekran S60v5 portlarına düşmedi. Şuan C6-00 var ve 2 ekranı var onunda sadece tek ekranına widget eklenebiliyor. C6-01 Symbian S^3 işletim sistemine sahip.
Sanırım sen bas bas bağırarak "Neden S^3 işletim sistemini 5800'a yükleyemiyoruz" demek istiyorsun. Sana cevap: İmkansız!
2 ekrana da widget eklenebiliyor.
Sitelerden modları alıp rofs2 nin içine atmakla cfw yaptım denilmez.
3 ekran olmuyor onu dogru demişsin ama.
2 ekrana da widget eklenebiliyor.
Sitelerden modları alıp rofs2 nin içine atmakla cfw yaptım denilmez.
3 ekran olmuyor onu dogru demişsin ama.
c6-00 portunun 2. Ev ekranına widget ekleyebildigi nerden uydurdun .Modları rofsa atmakla cfw yapılmassa nasıl yapacan . ???
.xml dosyasıyla oynamayı bilmiyorsun demekki. 2. Ev ekranını doldurabiliyorsun sadece flashladıkdan sonra istedigini silip ekleyemiyorsun 1. ekrandaki gibi. Azcık mantıgına yerleşseydi o saati nasıl koyup kaldırdıgın gibi uygulamada koyabilecegini kavrardın. Uydurmam ben. Downgrade olmuyor dediler onuda yaptım konusunuda actım nasıl yapıldıgının. Yanlış yorumlar yapmayın.
.xml düzenlemeyi 'biliyorum'
Ozaman bunuda bilmen gerekirdi. Yapılabildigini yabancı siteler taa ne zaman çözdü. Biz bile yaptık.
Buyur bu da link. İbret alın. xml düzenlemeyi bilseydin yapardın. false yazınca saat gitsin true yazınca gelsin bunu biliyormussun demekki sadece.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O cehalet bastı ortalıgı diyen arkadasında fw yapmayı benden ögrendi. Asıl nickim Utk4n* bütün 5800 kullananlar tanır beni neler yapıp yapamayacagımı bilirler.
hayırdır eski nicki niye kullanmıyono zaman benide tanıman gerekiyodu evet senin konuda ilgin olabilir napak yani
----------Eklendi @ 09:04:11 ---------- Yazıldı @ 09:01:19 ----------
ayrıca flashtan sonra bişi ekleyip kaldırmıcaksam ne anlamı kaldı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?