LÜtfen Yardimmm 6600 Bluetoth Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hatet

Üye
    Konu Sahibi
LÜtfen Yardimmm 6600 Bluetoth Sorunu
bluetooth a girmiyor ve aktif hale gelmior ne yapmalıyım lütfen yardım edin sistem hatası verior

hidayet

hidayet

Üye
format atıp tekrar dene

hatet

Üye
    Konu Sahibi
OLMUYOR HARD FORMAT BİLE ATTIM

giantic88

Üye
Kardeş sen o zaman o telefonu telefoncuya götür ve arıza olup olmadığına baktırt.. çünkü formatla düzelmesi lazımdı...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ewet hard format attığına rağmen çözülmüyorsa muhtemelen donanım sorunu vardır!!!

<div class='quotetop'>(hatet &#064; Feb 9 2006, 02&#58;06 PM) [post=275369]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
OLMUYOR HARD FORMAT BİLE ATTIM
[/b][/quote]

Arkadaşıım yenisin anlaşılan bende bu hataı yaptım sitede büyük hafr kullanmak yasak uyarmadılar deme site kurallarına baksan iyi olur...

barabelli

barabelli

Üye
sana telefoncu yolu goruldu

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bencede

Başka bi yol olmaz&#33;&#33;&#33;

Dogru yol ======>>> Telefoncu ???

Ama dostum sana tavsiyem bilmediğin yerlere gitme 10 Ytl fazla ver git KVK Genpa Yada Başarıda yaptır

Aralarında çook büyük fark var..

Adamlar yapamadım diyo iyice bozuyo benim başıma geldi..

Ama örnek die sölüyom

Telefonumda garanti yoktu

Kvk ya verdeim adamlar yaparlarkken flashınımı ne bozmuşlar yeni telefon aldım Garantili

Sadece 40 Ytl ye

MiCoX

Üye
beNCe formatLa Sorun çözüLür diyOrum..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
<div class='quotetop'>(MiCoX &#064; Mar 11 2006, 03&#58;28 PM) [post=295211]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
beNCe formatLa Sorun çözüLür diyOrum..
[/b][/quote]

Arkadaş hard format bile atmış olmamış...

cazgir

Üye
Virüs prg larını dene cihaza bulaşmış olabilir

Lost_Boy

Lost_Boy

Üye
ozaman hafıza kartı yerine gel orda <span style="color:#FFFF00">tel.hafıza.yedekle </span>var oraya bas yükledikten sonra <span style="color:#FFFF00"> kartdan geriyükle bölümü </span>var oraya bas olur biliyorum çünkü aynısı bana olduydu öyle yapınca oldu dene işe yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt