Uygulama lütfen yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

deneysim

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım :(
Arkadaşlar 'recommend' 'luck try' diye iki tane uygulama nerden geldiyse bilmiyorum bir türlü silinmiyor. Uygulamalar bölümün gözükmeyen bu iki uygulumayı taşıyıp kaldırıyorum. Bir iki dakika sonra bi bakıyom yine geliyor. Fabrika ayarlarına döndüm iki üç defa uygulama yine yükleniyor. Bunları nasıl silebilirim.
''Avazuworkingservice'' uygulamaların çalışan bölümünde böyle birşey var. Bu sebep oluyor galiba. Önceden bu yoktu.
Arkadaşlar bunların nasıl silineceğini tamamiyle telefonumdan nasıl kaldıracağımı bilen yokmu.

gnctrkcll1

Üye
Cihazın rootlu ise googleplayden Link2sd indir birer oradan bulup silmeyi dene

deneysim

Üye
    Konu Sahibi
Saol hocam teşekkür ettim. Sorun şu anda hal olmuş gözüküyor. Sinir etti vallahi. Telefonu rootladım dediğiniz gibi bir program indirdim sildim. Hocam benim bildiğim bir telefon fabrika ayarlarına döndürüldüğü zaman sonradan telefona eklenen ve yüklenen program ve uygulamalar silinir. Telefonu iki üç defa fabrika ayarlarına döndürdüğüm halde bunlar neden silinmedi. Şu anda düzeldide öğrenmek için soruyorum. Bir cihaz fabrika ayarlarına dönderildiği zaman sonradan telefona yüklenenlerin silinmesi gerekmiyormu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt