Lutfen Yardim!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Lutfen Yardim!!!!!!!
Arkadaslar n8 im surekli restart veriyor acilmiyor,qaliba telefona 2 antivirus indirdim sonra boyle oldu acil yardim lutfen ne yapmaliyim?????

_ardaa

Üye
2 tane aynı anda anti virüs kurarsan böyle olur, birini kapatabilme şansın varsa kapat ve kaldır, zaten kapatabilecek kadar zamanın olursa kapatınca reset atmaz artık.

Arkadaslar n8 im surekli restart veriyor acilmiyor,qaliba telefona 2 antivirus indirdim sonra boyle oldu acil yardim lutfen ne yapmaliyim?????

2 tane antivirüs programının bir arada çalışması, bilgisayar için bile sakıncalıyken neden telefona aynı anda 2 tane kurdun.
(Belleğe korkunç derecede yüklenerek bilgisayarda da aşırı kasma, donma ve kilitlenme problemi yapar genellikle.)

Sanırım Hard Format dedikleri işlemi yapmak zorunda kalacaksın. Geçmiş olsun arkadaşım, umarım sorunun düzelir.

Konu Sahibi
hard format bile yapamiyorum basqa?

şarjını bitmesini bekle tabi biterse sonra şarja tak bas harformat

hard formatı kapalı iken atmaya çalışıyorsunuz bu garip bir durum çünkü antivirüsler telefon ana menü açıldıktan hemen sonra devreye girer.
eğer hafıza kartınız varsa onu çıkarıp tekrar deneyin en önemlisi tuşlara iyi basın hard format atarken.

antivirüse bulasınca böyle oluyor maalesef

Konu Sahibi
cok saolun sonunda basardim kurtardim telefonumu,simdi hangi antivirusa guvenmeliyim,hangisini tavsiye ediyorsunuz???link lutfen..

mkryvz

Üye
Sen uslanmadın anlaşılan

uribaju

Üye
antivirüse gerek yok arkadaşım sadece sana netquin mobile guardı tavsiye ederim kuracaksan onu kur

kardes 2 antivirus yüklenrmi hççç.....nyse cözmüssün galiba gecms olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...