• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

lütfen yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

futbol24

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım!!!
arkadaş you tube link inden bu şarkının 16.sn ile 37.sn arasını cep melodisi olarak keserseniz çok sevinirim... şimdiden tşk ederim hepinize... link=

Lacrymosa

Üye
Youtube'a hala ktunnel, zort tunnel, pırt tunnel sitelerinden mi giriyorsunuz?

DNS adresini 156.154.70.22 olarak değiştirin. Normal şekilde girin. Rahat rahat izleyin.

---

Daha sonra YouTube'dan doğrudan video indiren siteler yardımıyla ya da IDM ile ya da başka YouTube video indirici programlar ile videoyu indirin. Videodan sesi çekmek için Video to MP3 programını kullanın. Artık yalnızca ses dosyası elinizde olacak. Belirli saniyeler arasını kesmek için MP3 Direct Cut programını kullanın.

futbol24

Üye
    Konu Sahibi
bu kadar yazana kadar bi zahmet kesiverseydin ya:D

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Gereke Yok AntiSansür Fln Kullana Bilirsiniz ktunnel Virüs Girmiyor Diyeniniz Cıksın Karsıma !

OğuzcanAbi

Üye
kendin kesemion mu telefondan ile kesersin

futbol24

Üye
    Konu Sahibi
hayır ben yapamıyorum böle şeyleri,daha doğrusu bilmiyorum:(( birileri bunu yaparsa çok sevinirim

kol@j

kol@j

Üye
ktunnel ana sayfası çıkıyor...
youtube linkini ver... sana hazırlayayım...
istersen ktunnelden gir de youtube linki de ktunnel penceresinin üst tarafındaki adres çubuğunda .......
diye giden link...
onu ver bakalım...

futbol24

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bu link ama benim pc açmadı!!! senin verdiğin youtube linkinide tıkladım onuda açmadı...16.sn ile 37.sn arası ok..inş yaparsın şimdiden saol...

kol@j

kol@j

Üye
bu linke hazırladım...tıkla indir...

kardeş bunu daha önce teorik olarak biliyordum, sayende uygulamak nasip oldu...
başarılı da olduk... yeni şeyler de öğrendim...
sonuç olarak biraz uğraştırdı...
birazcık imanım gevredi...
gene de sağol sayende oldu...
hayrını gör kardeş...
ancak çabuk ol...

hall' olunca haber ver...
hayır dualarını eksik etme...

futbol24

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun kardeş,uğraştırmış biras seni ama beğendim çok saol:) k.i.b tekrar tşkler

kol@j

kol@j

Üye
işine yaradıysa ne mutlu...

hayır dualarını eksik etme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt